Президент УАФ Андрій Павелко відвідав Академію "Кривбас"

Президент УАФ Андрій Павелко відвідав Академію "Кривбас"}

Керівник Української асоціації футболу Андрій Павелко завітав до Кривого Рогу! Він у супроводі віцепрезидента криворізького «Кривбасу» Артема Гагаріна та інших представників клубу відвідали базу та клубну Академію.

Остання в цей день дала старт заняттям для дітей вимушених переселенців, які знайшли прихисток від війни у Кривому Розі. Молоді спортсмени будуть займатися футболом безкоштовно. Наш клуб подарував юнакам новенькі комплекти форми, а президент передав гравцям від УАФ фірмові м’ячі. Це лише невеликий внесок, який усі ми можемо зробити для людей, у яких відібрали домівки та змусили їх покинути рідний край.

Андрій Павелко зустрівся з президентом «Кривбасу» Костянтином Караманіц. Він відзначив великий внесок клубу та головного спонсору компанії Рудомайн у допомозі захисникам України та переселенцям. Саме в цей день передали десять пікапів на потреби ЗСУ.

Крім того, президент УАФ завітав на стадіон «Металург». І хоч наразі реконструкція головної арени міста тимчасово призупинена, очільник українського футболу пообіцяв після перемоги над рашистами провести на оновленому стадіоні поєдинок національної збірної України.

Також звертаємо увагу переселенців, які перебувають у Кривому Розі. Якщо у вас є діти, ми запрошуємо їх до наших тренувань. Для отримання інформації пишіть.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru