"Прикарпаття" - "Кривбас" 1:1

"Прикарпаття" - "Кривбас" 1:1}

У 9 турі Першої ліги криворізький «Кривбас» гостював у Івано-Франківську, зустрічаючись із місцевим «Прикарпаттям». Геннадій Приходько довірив місце у старті тим же виконавцям, які розпочинали гру проти «Ужгорода». Суперники не зустрічались понад 21 рік, й сьогодні відбувся перший за довгий час поєдинок.

«Кривбас» традиційно розпочав дуже активно, й вже на 2 хвилині заробив пенальті, коли небезпечний удар Васіна прийняла на себе рука Матушевського у карному майданчику. До позначки підійшов Дебелко, який вже забивав з точки у цьому сезоні, але воротар парирував м’яча, який полетів майже по центру воріт. Тут же гості заробили небезпечний стандарт у метрі від лінії штрафної, але під потужний постріл Хобленка кинувся опонент.

«Прикарпаття» трохи оговталось від стартового натиску й провело кілька гострих атак у відповідь. Після прострілу з флангу Заїменко у підкаті зняв сферу з ноги суперника у останній момент, й через хвилину небезпечний удар здалеку – не так далеко від дев’ятки. Все ж таки криворіжці продовжували володіти відчутною перевагою, й на 18 хвилині вдалося забити важливий гол.

Пройшла флангова атака: Мостовий виконав подачу у штрафний на Васіна, скидка далі у центр на Хобленка. Олексій пробивав, але удар не вдався, але вийшла ідеальна передача на Щедрого, який потужно пробив під поперечину – 0:1! На 23 хвилині господарі створили перший небезпечний момент. Причому на рівному місці. Закидання із глибини у наш карний майданчик, Заїменко зачепив Барчука й арбітр поставив другий у матчі пенальті.

Барчук пробив сильно, Сарнавський майже дотягнувся до м’яча, але 1:1. Тут же ще одна нагода забити для прикарпатців. Після кутового Сарнавський помилився на виході, але Лень, на щастя, пробив вище воріт. Господарі поступово вирівняли гру. Так, наша команда продовжували атакувати частіше, але тривалий час гра проходила без моментів. Гарна нагода була у нас в кінцівці тайму, коли з небезпечного стандарту пробивав Мостовий, але, на жаль, вище воріт.

Другий тайм розпочався з дальнього удару Хобленка по центру воріт – Піцан на місці. «Прикарпаття» відповіло двома неточними пострілами із середньої дистанції. На 63 хвилині пройшла швидка флангова атака: П’ятов навісив у воротарський, але захисник на мить випередив Хобленка та Щедрого.

Також дуже небезпечно було після корнера від Щедрого, коли повз м’яч пролетіли Заїменко та Говедаріца. «Кривбас» продовжував володіти ініціативою, але захист господарів тримався. Наші футболісти виконали чималу кількість гострих флангових подач, але центральні оборонці вигравали боротьбу. На 70 хвилині флангом у контратаці промчав Говедаріца, але снаряд після його потенційно гольового удару влучив у захисника.

Із виходом Ловріча замість Дебелка «Кривбас» перейшов у гру в три захисники, розуміючи важливість здобуття трьох очок. Але моменти давалися вже дуже важко. У компенсований час супермомент був у Ловріча, але після його удару головою м'яч опустився на сітку із зовнішнього боку. А потім на останніх секундах у Говедаріци, але рахунок так і не змінився - 1:1.

18 вересня 2021 року. Чемпіонат України-2021/2022. Перша ліга. 9 тур. Івано-Франківськ. Стадіон «Рух». 13:15. 1680 глядачів. +17 градусів.

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – «Кривбас» (Кривий Ріг) – 1:1 (1:1)

Арбітр: Олег Деревінський (Київ).

Асистенти арбітра: Віктор Нижник (Вінниця), Євген Данильченко (Луганськ).

Четвертий арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ).

Спостерігач арбітражу: Олександр Шамич (Київ).

Голи: Артем Щедрий (Олексій Хобленко), 18 (0:1). Роман Барчук, з пенальті, 24 (1:1).

«Прикарпаття» (Івано-Франківськ): 24. Іван Піцан, 11. Михайло Писко, 5. Олег Лень, 89. Олег Матушевський, 23. Микола Квасний, 19. Ростислав Волошинович (6. Володимир Рудюк, 70), 21. Іван Сондей (8. Роман Толочко, 77), 17. Владислав Семотюк, 15. Назарій Воробчак (77. Роман Дитко, 90+2), 14. Василь Цюцюра (к) (7. Роман Кузьмин, 46), 90. Роман Барчук (99. Владислав Горбаченко, 83).

Запасні: 54. Андрій Новак, 1. Роман Сердюк, 10. Андрій Хома, 2. Данило Мащенко, 44. Віталій Пархуць, 4. Іван Пастух.

Головний тренер: Олег Рипан.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 23. Богдан Сарнавський – 73. Денис Балан (11. Микита Татарков, 56), 3. Володимир Заїменко (к), 13. Іван Зотько, 22. Андрій Мостовий – 2. В’ячеслав Рябов (к) (6. Клім Приходько, 80), 39. Денис Васін (99. Мілян Говедаріца, 55), 5. Олександр П’ятов, 9. Олексій Хобленко, 45. Артем Щедрий (77. Олексій Збунь, 83) – 27. Роман Дебелко (25. Драган Ловріч, 73).

Запасні: 41. Роман Льопка, 20. Дмитро Фатєєв, 17. Назар Маліновський, 8. Ігор Яровой, 50. Дмитро Семенов, 18. Олександр Горват.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Олег Матушевський, 2. Михайло Писко, 45. Микола Квасний, 89. Іван Піцан, 90+6 – Денис Балан, 6. Володимир Заїменко, 23. Денис Васін, 34. Роман Дебелко, 54. Андрій Мостовий, 72. Іван Зотько, 86.

На 3 хвилині Роман Дебелко («Кривбас») не реалізував пенальті (воротар)

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru