Прінс Аду: "Кривбас" - лідер УПЛ, важливо втримати цю планку

Прінс Аду: "Кривбас" - лідер УПЛ, важливо втримати цю планку}

Нападник криворізького «Кривбасу» Прінс Аду - про пʼятий контрольний матч на іспанських зборах проти англійського «Брентфорда» Б – 6:1.

- Прінс, вітаємо з впевненою перемогою 6:1. Які враження від матчу?

- Дякую. Вийшла хороша гра у нашому виконанні. Ми готуємося до поновлення чемпіонату, тож прагнемо бути у якомога кращій формі та давати хороший результат у кожному матчі. Кожен прагнув сьогодні перемогти і забити якомога більше голів.

- Що можеш сказати про сьогоднішнього опонента?

- Це молода команда. І вони грали добре. Видно, що у цієї команди є завдатки. Але ми сьогодні більше прагнули перемогти, тому що наш менталітет – вигравати кожен матч.

- Як ти себе почуваєш? У двох останніх поєдинках мав багато шансів забити, проте не вдалося. Це тисне на тебе?

- Є трохи. Звичайно, що завжди хочеться забивати, це приємно. Але командні результати – понад усе. Щодо себе, то я намагаюся сумлінно працювати на кожному тренуванні, щоб покращувати свої показники. Сподіваюсь, все буде добре.

- Яка атмосфера на зборах? Чи є тиск на команду через лідерство в УПЛ?

- Збори проходять добре, все на високому рівні. Звичайно, ми зараз лідери чемпіонату. Важливо втримати цю планку. Для цього нам необхідно старанно працювати. Бути першим – доволі непросто. Адже треба постійно вдосконалюватися. Будемо все робити від себе залежне, щоб в кінці сезону зробити вболівальників щасливими.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru