Прінс Аду: На "Оболонь" підходимо у бойовому настрої

Прінс Аду: На "Оболонь" підходимо у бойовому настрої}

Нападник «Кривбасу» Прінс Аду ексклюзивно розповів про підготовку до першого домашнього матчу 20 туру УПЛ проти «Оболоні», а також про своє футбольне життя у Кривому Розі.

- Прінсе, як «Кривбас» готується до матчу проти «Оболоні»? Який настрій в команді після останнього матчу?

- Звичайно, це неймовірно прикро, що ми програли «Шахтарю». Проте, ми йдемо далі, адже не можемо довго фокусуватися на цьому, треба готуватись до наступних випробувань. Настрій і емоційний стан в команді дуже хороший, бойовий. Ми збираємося перемогти, щоб перекрити попередні помилки. Останні три дні я з зацікавленістю передивлявся матч «Оболоні» проти «Дніпра». Це гідний суперник, який грає на хорошому рівні.

- Гравців з Гани в УПЛ виступало не так багато, як скажімо бразильців. Але все ж. Найвідоміші ганці: Дерек Боатенг («Дніпро»), Даніель Аддо («Зоря»), Самуель Інкум («Дніпро»). Чи знайомий з кимось особисто?

- Звісно, я знаю Інкума, і Аддо - це дуже сильні гравці, я їх поважаю. Проте можу виділити Боатенга, тому що це один із топових нападників у Гані. Чесно кажучи, перед тим, як їхати в Україну, я передивився багато відео гри саме з ним, адже слідкував, як він прогресує в «Дніпрі» та на якому вона рівні в цілому.

- Що знають в Гані про український футбол?

- Мені було 18 років, коли я почав цікавитися українським футболом. Пам’ятаю, як побачив гру «Шахтаря» проти «Челсі», це була Ліга Чемпіонів. На той момент я слідкував за Алексом Тейшейрою, який грав за «Шахтар». Саме тоді я почав стежити за українським футболом. Побачив, що є багато українських команд, які дійсно майстерно грають. Люди в Гані знають багато про український футбол, насправді.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Оболонь». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru