Прінс Аду: Найвеселіший у "Кривбасі" - Рафа Бандейра. Він розуміє всі жарти

Прінс Аду: Найвеселіший у "Кривбасі" - Рафа Бандейра. Він розуміє всі жарти}

До вашої уваги ексклюзивний матеріал з офіційної матчевої програмки до гри 20 туру УПЛ «Кривбас» - «Оболонь», коли на наші питання відповідав нападник червоно-білих Прінс Аду.

- Чи мрієш отримати дебютний виклик до збірної Гани? Які у тебе відносини з тренерами, чи, можливо, гравцями збірної?

- Звичайно! Мені здається, це мета і мрія кожного гравця - потрапити до збірної. Проте, незалежно від того, відбудеться це найближчим часом чи ні, я все одно впевнено йду своїм футбольним шляхом з «Кривбасом». Щодо збірної Гани, то там грає багато моїх друзів, з якими ми грали ще у U-20.

- Ти в нашій команді не так довго як більшість інших гравців. Але все ж оціни рівень чемпіонату України.

- Рівень дуже хороший. Якщо порівнювати з іншими країнами, то мені український футбол схожий на італійський. Кожному юному гравцю, який прагне досягти високих результатів у футболі і у професійній кар’єрі, в цілому, треба потрапити саме сюди. Я дуже радий, що я тут.

- Ти товаришуєш з іншими легіонерами «Кривбасу». А з ким маєш хороші дружні стосунки з українців?

- Тут всі дуже привітні і круті, кожен з гравців спілкується та поважає один одного, я відчуваю дуже тепле відношення. Тому я не можу виділити одного гравця, адже ми – одна велика червоно-біла родина.

- Хто є найвеселішим в команді? Хто може підняти настрій, у кого найкращі приколи?

- Я вважаю, що найвеселіша людина в команді - це я, а людина, яка розуміє всі мої жарти - це Рафа. А якщо вибирати з українських гравців, найкрутіші жарти у нашого капітана Хомченовського. Іноді я можу, навіть, не розуміти, що саме він каже, але я все одно сміюся.

- Твоє імʼя Прінс схоже на українське слово Принц, що значить син короля, спадкоємець престолу. Чи знав про це?

- Моєю Батьківщиною керує король, тож коли я народився батьки дали мені ім’я Прінс, як наслідувач трону короля. Мені дуже подобається моє ім’я, тому я навіть не можу уявити себе з іншим іменем.

Повну версію інтервʼю шукайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Оболонь». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru