Прінс Аду: Щасливий грати у "Кривбасі", тут справжня родина

Прінс Аду: Щасливий грати у "Кривбасі", тут справжня родина}

Починаємо серію публікацій інтервʼю учасниць популярного проекту КАСТИНГ від медіа-відділу нашого Клубу, який вже завершився, з представниками червоно-білої родини «Кривбас». Ганський нападник команди Прінс Аду відповів на питання Поліни Різник, майбутньої переможниці шоу. Найактуальніші моменти бесіди до вашої уваги.

- Як швидко тобі вдалось адаптуватись до «Кривбасу», до нашої країни?

- Мене оточують гарні люди. Це мої друзі, моя команда. Щодо мовного барʼєру, то проблем немає. Мені дуже подобається у Кривому Розі, Україні, я щасливий грати за «Кривбас». Кожен постійно по-своєму мені допомагає. Команда взагалі мене вперше дуже тепло зустріла. Було відчуття, ніби я вдома.

- Є такий тренд порівнювати себе з певною маркою авто. А з яким автомобілем себе асоціюєш ти? Та можливо, ФК «Кривбас»?

- BMW. І себе, і наш Клуб. Це класика та швидкість.

- Згадай якийсь памʼятний момент у своїй карʼєрі.

- Років три тому я отримав травму. Тоді дуже переживав та думав, що не зможу продовжувати карʼєру. Можна сказати, сходив з розуму. Але зараз з посмішкою згадую той час, адже граю і все добре.

- Особливе питання до тебе. Тобі подобається наш український борщ?

 - Так дуже подобається. На жаль, тільки приготувати поки що я його не можу, адже мене ніхто не вчив, але, думаю, колись це можна буде виправити.

- Які твої цілі на поточний сезон з «Кривбасом»?

- Я дуже багато працюю, виховую себе. Мрію бути найкращим. У подальшому продовжу наполегливо працювати на тренуваннях, аби досягти успіху.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru