Прінс Квабена Аду прибув до розташування "Кривбасу"!

Прінс Квабена Аду прибув до розташування "Кривбасу"!}

Ганський новачок криворізького «Кривбау» Прінс Квабена Аду нарешті прибув до розташування клубу! 20-річний нападник вже приєднався до нових партнерів, та провів декілька тренувань. Аду став гравцем «Кривбасу» півтора місяці тому, але через бюрократичні труднощі, повʼязані з отриманням української візи, футболіст тільки зараз зміг прибути до Кривого Рогу.

Володимир Баєнко, генеральний директор ФК «Кривбас»:

- «Кривбас» отримав підсилення, до команди прибув Прінс. Це один з двох новачків, які чекали на оформлення візи. Раді вітати Прінса у родині «Кривбас». Він молодий та перспективний футболіст, який буде корисний нашій команді.

Прінс Квабена Аду, нападник ФК «Кривбас»:

- Дуже чекав, коли зможу приєднатись до команди. У «Кривбасі» мені все подобається. Думаю, багато часу на адаптацію не знадобиться. Приємно вражений результатами команди. Буду багато працювати, аби скоріше влитись у колектив та допомагати «Кривбасу» перемагати.

Новачок отримав у «Кривбасі» номер 80. Контракт підписано строком на 4 роки. Ласкаво просимо до червоно-білої родини!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

@fc_kryvbas 👑 Ганський новачок #ФККривбас Прінс Квабена Аду нарешті прибув до розташування клубу! 👑 20-річний нападник вже приєднався до нових партнерів та провів декілька тренувань. Форвард отримав у «Кривбасі» номер 8️⃣0️⃣. Контракт підписано строком на 4 роки 🤝 Ласкаво просимо до червоно-білої родини! ❤️🤍 #ПрінсКвабенаАду #КривбасЦеМи #tranding #football #presentation #Prince ♬ original sound - TheBoredBitch

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru