Продовжується набір хлопців та дівчат до Академії "Кривбас"!

Продовжується набір хлопців та дівчат до Академії "Кривбас"!}

Розпочни своє футбольне майбутнє разом із «Кривбасом»!

До одного з найкращих футбольних закладів України - Футбольної Академії «Кривбас» продовжується набір хлопців та дівчат.

Якщо вашій дитині від 3-х до 16-ти років і вона мріє про футбольну кар’єру тоді не зволікайте – записуйте своїх дітей на пробне тренування за номером телефону:

(067) 928-62-08.

Наша Академія базується у сталевому серці країни – Кривому Розі. Тут функціонує сучасна футбольна база, на території якої облаштовано шість футбольних полів та критий манеж із сучасним штучним газоном.

На базі Академії створені дві групи Baby Team – діти з 3-х до 4-х років та з 5-ти і до 6-ти. Тренування наймолодших відбувається у форматі ігор.

Якщо ви проживаєте в іншому місті країни, але мрієте навчатись у кращих тренерів «Кривбасу», тоді також не зволікайте, адже керівництво Футбольної Академії створює зручні умови для кожного вихованця клубу, а саме:

- комфортні умови проживання (віком з 13 років);

- здорове харчування;

- час на відпочинок;

- медичне обстеження;

- тренування на високому європейському рівні.

Наразі на базі Футбольної Академії вже проживають 64 вихованця 2007-2010 рр. народження. Поруч з місцем проживання спортсменів знаходиться школа, де вони можуть паралельно навчатися. Також керівництво Академії надає автобуси, які займаються безкоштовним перевезенням вихованців на тренування.

Тренування футболістів перших груп – безкоштовне. Також наша Академія для вихованців 2-ої та 3-ої груп передбачає пільги для деяких верств населення, а саме:

- діти-сироти;

- діти з неповної сім’ї;

- внутрішньо переміщені особи;

- діти військових.

Приводьте свою дитину до Академії «Кривбасу» та разом допоможемо їй розпочати футбольну кар’єру. Ставайте частиною історії та великого майбутнього «Кривбасу»!

«Кривбас» - ЦЕ МИ!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru