РАДАБАНК - головний спонсор ФК "Кривбас"

РАДАБАНК - головний спонсор ФК "Кривбас"}

ФК «Кривбас» продовжує плідний та результативний пошук партнерів у різних галузях. Наш Клуб радий представити нового офіційного спонсора - РАДАБАНК.

РАДАБАНК - це банк номер один за депозитними програмами для населення України у 2022 році. Він входить до ТОП-20 digital-рейтингу банків за темпами діджиталізації банківського сектору.

«Ми дуже раді, що у нас зʼявляються нові партнери, це дуже важливо і цікаво водночас. РАДАБАНК - це, у першу чергу, стабільність. По-друге, це фінансова незалежність та допомога на розвиток нашого клубу, а також Академії «Кривбас», - впевнений генеральний директор ФК «Кривбас» Володимир Баєнко. - Банк з нашого регіону, тому у нас є багато спільних завдань, інтересів. Саме завдяки цьому ми і обʼєдналися».

«Наразі РАДАБАНК представлений у місті Кривий Ріг двома відділеннями. Також хочемо підтримати наш футбольний клуб - «Кривбас», який переживає своє відродження після банкрутства. Дуже хочемо, щоб клуб розвивався, як і наш банк. У нас схожі плани з точки зору амбітності, - коментує підписання угоди про партнерство голова правління РАДАБАНК Андрій Грігель.

РАДАБАНК посів 20 сходинку рейтингу «25 ПРОВІДНИХ БАНКІВ ПІД ЧАС ВІЙНИ» ВІД «Financial Club» та 20-ту сходинку рейтингу стійкості банків від «Мінфін» за І квартал 2023 року.

РАДАБАНК має підтверджений довгостроковий кредитний рейтинг на рівні uaAAA інвестиційної категорії з прогнозом «в розвитку» та рейтинг надійності депозитних вкладів на рівні r5- від НРА «Рюрік».

РАДАБАНК - гарантія стабільності та надійності.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru