Рафаель Бандейра: Команда в бойовому настрої, ми налаштовані серйозно

Рафаель Бандейра: Команда в бойовому настрої, ми налаштовані серйозно}

Захисник криворізького «Кривбасу» Рафаель Бандейра поділився думками щодо прийдешнього виїзного матчу 6 туру УПЛ проти «Лівого Берега».

- Як проходить підготовка до прийдешнього матчу проти «Лівого Берега»?

- У нас було чотири дні вихідних, після чого ми поновили наші тренування. Підготовка проходить чудово, адже команда в бойовому настрої та налаштована на гру серйозно. Вважаю, ми готові до прийдешнього матчу.

- Охарактеризуй будь ласка майбутнього суперника…

- «Лівий Берег» - дуже гарна команда. Там грають наші ексодноклубники. Хлопці показують чудовий футбол, тож ми повинні бути сфокусованими на своїй грі.

- Як ти вже зазначив, в цій команді виступають ексгравці «Кривбасу». Це Банада, Семенов, Приходько. З якими емоціями очікуєте на це протистояння?

- Я радий за них, адже там вони мають можливість більше грати та показувати себе. Клім Приходько забив гол минулого матчу. Я щиро радий за нього і, сподіваюсь, що він буде зростати і забивати ще більше голів, але не в матчах з «Кривбасом».

- Чи вдалось в цілому перезавантажитись, чи скучили за матчами УПЛ?

- Так, звичайно. Адже після такого активного місяця, важких переїздів, ми отримали неймовірний досвід, але зараз нам треба повністю сконцентруватись на нашому чемпіонаті, тому ми на шляху до цієї мети.

- «Кривбас» вже грав на стадіоні «Лівий Берег» в минулому сезоні. Перемагав тут «Зорю», «Металіст 1925». Переможна аура для «Кривбасу» тут залишилась, як вважаєш?

- Так, тоді я не грав, але знаю, що «Кривбас» зіграв чудово і здобув дві перемоги. Тому, звісно, ми повинні скористатись цією переможною аурою.

- Прийдешній матч - вже шостий для нас в чемпіонаті. Оціни важливість гри з точки зору турнірного становища?

- Всі ігри однакові важливі для нас. Тому ми повинні боротися за максимум очок кожного матчу, від гри до гри. Тож, цей наступний поєдинок для нас наразі найважливіший, і так з кожним наступним опонентом. Потім буде важливий матч проти «Ворскли», потім інший суперник і наступне важливе протистояння.

 Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru