Рафаель Бандейра: Ми - "Кривбас", команда з характером

Рафаель Бандейра: Ми - "Кривбас", команда з характером}

Захисник криворізького «Кривбасу» Рафаель Бандейра – про виїзну перемогу в 25 турі УПЛ над одеським «Чорноморцем» - 2:1.

- Рафа, мої вітання з перемогою. Поділися своїми емоціями після гри.

- Це була чудова гра. Ми були емоційно згуртовані з командою. В першому таймі рахунок був не на нашу користь - 0:1. Проте ми - «Кривбас», а це команда з характером, як результат, ми здобули вольову перемогу.

- Розкажи більш детально про перший тайм. Адже були небезпечні моменти, була ініціатива з нашого боку, але все ж таки, пропустили у власні ворота...

- Так, до перерви «Чорноморець» добре пресингував. Але ми намагалися контролювати мʼяча. Проте все ж таки пропустили контратаку в кінцівці. В перерві Юрій Вернидуб вказав на наші помилки та як треба налаштував нас на другий тайм. І ми зробили те, чого він від нас вимагав: перевернули гру та забили два голи.

- На чому робив акцент головний тренер у перерві?

- Обговорили недоліки у грі. Все ж у першій половині ми грали добре, навіть не дивлячись на те, що пропустили. Тренер попросив продовжувати грати у свій футбол, але додати більше характеру.

- Ти забив дебютний гол за «Кривбас». Які емоції переживав у той момент?

- Авжеж, це мій перший гол в УПЛ за «Кривбас». Це була чудова гра для мене, тим паче, я забив. Але, найважливіше, що ми отримали плюс три очки, щоб далі продовжувати боротися за найвищі місця в турнірній таблиці.

- Як ти вважаєш, чи допоможе ця перемога «Кривбасу» у подальших матчах після двох поспіль нічиїх?

- Так, завжди важливо перемагати. Незважаючи на те, що у минулих турах втратили чотири очки. Ми продовжували плдіно працювати протягом цього тижня - і ось є результат.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru