Рафаель Бандейра: Українські дівчата - найгарніші у світі

Рафаель Бандейра: Українські дівчата - найгарніші у світі}

Португальський захисник «Кривбасу» Рафаель Бандейра ексклюзивно розповів про підготовку  до домашнього матчу 21 туру проти «Колосу», а також про адаптацію в Україні.

- Рафаель, які думки про прийдешній матч з «Колосом»? Що знаєш про суперника?

- Я ще не дуже вивчив усі українські команди, тому для мене «Колос», такий самий хороший суперник, як і попередній, «Оболонь». Авжеж, зараз ми маємо більш детально розібрати саме «Колос», тільки в такому випадку зможемо гарно підготуватися до гри з ними і перемогти.

- Як «Кривбас» налаштовується на «Колос»? Перемога над «Оболонню» додала команді впевненості після невдачі у грі з «Шахтарем»?

- Так, звичайно, ми добре підготувалися до минулої гри, налаштовувались тільки на перемогу. Щодо наступного матчу з «Колосом», то наш тренувальний процес у розпалі. Ми повинні бути уважними в цій грі, тому що вони мають непоганих виконавців.

- В перших офіційних матчах за «Кривбас» ти виглядаєш впевнено. Вже навіть встиг відзначитись результативною передачею. Вже почуваєшся в новій команді своїм?

- Так, я дуже комфортно відчуваю себе у новій команді, по-домашньому. Всі хлопці з самого початку були дуже привітні, одразу прийняли мене у червоно-білу родину, за що я їм вдячний. Ми проводимо дуже багато часу один з одним, не тільки на тренуваннях, тому є багато часу для того, щоб, по-справжньому, згуртуватися.

- Які українські слова вже встиг вивчити?

- Якісь легкі повсякденні слова я вже вивчив, наприклад: «дякую», «як справи», «харош», «пішли», «швидше», «добрий ранок», «добрий вечір».

- Чи встиг оцінити красу українських дівчат? Згоден, що вони – найгарніші у світі?

- Так, я на 100 відсотків згоден, що українські дівчата найгарніші у світі. Вони відрізняються від жінок в Португалії: більш стильні, гарні та спокійні.

Повну версію інтервʼю читайте у офіційній матчевій програмці до гри «Кривбас» - «Колос». Замовити цю та інші програмки можна, написавши у Дірект офіційної сторінки Фан-шопу ФК «Кривбас».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru