"Реал Фарма" - "Кривбас" 0:1

"Реал Фарма" - "Кривбас" 0:1}

Сьогодні «Кривбас» проводив в Одесі стартовий матч нового сезону Другої ліги в групі Б.

Кривбасівці розпочали потужно, і вже на 2 хвилині мали реальний шанс відкрити рахунок. П'ятова вивели на ударну позицію у карному майданчику, але Даскаліца встиг вийти із воріт та скоротити кут обстрілу.

Криворіжці заволодили ініціативою, та продовжили діяти активно на чужій половині поля. На 14 хвилині Григорик опинився на хорошій позиції для завершального удару, але м'яч влучив у сітку із зовнішньої сторони. Більшість атак гості будували через лівий фланг, де діяв швидкий Коцюмака. На 19 хвилині він гостро прострілив, але ні Берко, ні Горват до м'яча не дістались зовсім трішки.

Одесити до середини тайму запам'ятались хіба що сильним ударом Топала після контрвипаду, коли надійно зіграв дебютант нашої команди Льопка. На жаль, прикре пошкодження отримав Коцюмака, його тут же замінив ще один дебютант Дедяєв.

Наші футболісти нарощували перевагу, та на 35 хвилині забили такий потрібний до перерви гол. П'ятов зробив ривок майже із центру поля (асист в активі капітана Григорика), обіграв декількох суперників, та, увірвавшись у карний майданчик пробив у протихід голкіперу - 0:1.

Після забитого м'яча гра трохи заспокоїлась, та «Кривбас» дав можливість потримати м'яча «Реал Фармі». Декілька флангових атак суперника звершились подачами й впевненною грою на виході Льопки.

Відпочивши, криворіжці знову взялися за діло. Але моментів біля воріт Даскаліци довелося чекати доволі довго. До середини тайму запам'ялися хіба що постріли із середньої дистанції від Буки та П'ятова, коли воротар зіграв надійно. Одесити відповіли чи то ударом, чи то прострілом з кута карного майданчика Докукіна, коли снаряд просвистів повз дальній кут.

Потужно пробивав з лінії карного майданчика Сокол, Даскаліца зіграв кулаками. Пізніше після ще одного рейду П'ятова не вийшов удар на виконання у Буки. Час спливав, а рахунок не змінювався. «Фармацевти» намагалися ближче до кінцівки провести кілька позиційних атак, та наші захисники діяли спокійно та впевненно.

Натомість ми могли збільшити перевагу після вкрай небезпечних пострілів від гравців, яки вийшли на заміни, - Буки, Шмата та Ярового (двічі), але бракувало влучності. Наша команда мінімально перемагає, та здобуває перші три очки у новому сезоні за відчутної підтримки фанатів, які прибули до Одеси. Дякуємо за підтримку!

5 вересня 2020 року. Чемпіонат України-2020/2021. Друга ліга. Група Б. 1 тур. Одеса. Стадіон «Іван». 17:00. 200 глядачів. +21 градус.

«Реал Фарма» (Одеса) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:1 (0:1)

Арбітр: Олександр Сахно (Київська область).

Асистенти арбітра: Володимир Алавук (Київ), Олег Резніченко (Краматорськ).

Четвертий арбітр: Максим Пономаренко (Одеса).

Спостерігач арбітражу: Ігор Жосан (Херсон).

Гол: Олександр П'ятов (Андрій Григорик), 35.

«Реал Фарма» (Одеса): 1. Валерій Даскаліца, 6. Святослав Серпутько (22. Віталій Сторожук, 39), 5. Микола Буряченко, 50. Сергій Онуфрак, 19. Владислав Докукін (11. Богдан Приблуда, 71), 20. Олександр Фабер (9. Роман Боровик, 36), 77. Андрій Лиховидов (к) (25. Ростислав Олійник, 46), 4. Олексій Колесников, 17. Євген Поздняков, 44. Валентин Сербін (3. Олег Гарбуз, 46), 8. Василь Топал.

Запасні: 12. Дмитро Стародубець, 13. Артем Гирич, 7. Микола Лиховидов.

Головний тренер: Артем Рязанцев.

«Кривбас» (Кривий Ріг): 41. Роман Льопка - 12. Богдан Сокол, 3. Володимир Заїменко, 13. Андрій Голуб, 19. Ігор Коцюмака (89. Андрій Дедяєв, 36) - 2. В'ячеслав Рябов (8. Ігор Яровой, 74), 25. Андрій Григорик (к), 5. Олександр П'ятов (10. Андрій Шмат, 81), 18. Олександр Горват (21. Сергій Гвоздевич, 83), 17. Назар Маліновсьский (7. Ігор Бука, 62) - 11. Віктор Берко.

Запасні: 1. Кирило Злотар, 75. Гліб Попчук, 88. Костянтин Черній.

Головний тренер: Геннадій Приходько.

Попередження: Віталій Сторожук, 56 - Назар Маліновський, 45+3. В'ячеслав Рябов, 48. Ігор Яровой, 90+2.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru