Роман Дебелко: Дебютний гол присвячую своїй родині

Роман Дебелко: Дебютний гол присвячую своїй родині}

Футболісти криворізького «Кривбасу» півзахисник Микита Татарков та нападник Роман Дебелко, автор переможного голу, прокоментували перемогу над тернопільською «Нивою» - 1:0 у 2 турі Першої ліги у післяматчевих флеш-інтерв’ю.

Микита Татарков, півзахисник ФК «Кривбас»:

- Був дуже важкий матч. Суперник грає у силовому стилі, вони били м’яча вперед, й не давали нам грати в футбол. Головне, що «Кривбас» показав характер й взяв три очки. Тим паче, за підтримки рідних трибун. Наразі це найголовніше.

Ми розбирали гру суперника. Знали як він буде діяти, тому сюрпризів не було. Знали про «Ниву» абсолютно усе, тому й вдалося взяти три очки. Гол Дебелка? Можливо, йому не потрібно було забивати у минулому матчі, а саме сьогодні, у важливий момент (посміхається).

«Кривбас» зобов’язаний брати три очки у кожному матчі, для того аби виконати задачу на сезон – вихід в УПЛ. Будемо намагатися обіграти кожного суперника.

Роман Дебелко, нападник ФК «Кривбас»:

- Емоції супер. Перш за все, дуже радий, що команда здобула перемогу. Й радий також, що вдалося відзначитися. Мій гол став переможним, тому тільки позитивні емоції після гри.

Мій гол? Учора ми відпрацьовували стандарти: я закривав дальню стійку, от сьогодні виконав те, що і повинен був (посміхається). У перерві тренер просив не розслаблятися, тому що рахунок хиткий. Намагалися тільки додати в усіх компонентах.

Найголовніше, що зуміли добитися позитивного результату. А деякі корективи ми вже зробимо під час тренувань.

- Кому присвячуєш дебютний гол за «Кривбас»?

- Своїй сім’ї. Ми із дружиною чекаємо на поповнення. Саме тому я так відсвяткував.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru