Роман Дебелко: Дякуємо фанатам за палку підтримку

Роман Дебелко: Дякуємо фанатам за палку підтримку}

Нападник криворізького «Кривбасу» Роман Дебелко поділився думками щодо виїзної нічиєї – 0:0 проти київської «Оболоні» у 11 турі Першої ліги.

- Для перемоги сьогодні не вистачило, певно, везіння й концентрації в завершальній фазі атак. Тому що моменти ми створювали, але не вдалося втілити їх у голи, й через це втратили два очки.

- Певно, воротар «Оболоні» - один з найкраших в матчі, адже і твій важкий удар у першому таймі потягнув, й інші?

- Так. Я здорово пробивав у першому таймі, він виручив, потім ще й пенальті потягнув. «Кривбас» зобов’язаний створювати ще більше моментів й вигравати.

- На чому наголошував тренер у перерві?

- Щоб ми не збавляли темп, адже в першому таймі все йшло по плану: ми виконували тренерську установку. Тренер вніс певні корективи, але, на жаль, перемогти не вдалося.

- Керівники клубу після матчу про що говорили у роздягальні?

- Вони залишилися задоволені самовіддачею команди, в цьому питань нема. Надалі такі матчі просили тільки вигравати. Тим не менш, одне очко нам до скарбнички. У наступному матчі, домашньому, хочемо реабілітуватися за «Металіст», тому потрібна тільки перемога.

- Сьогодні «Кривбас» знову грав на чужому стадіоні у домашній атмосфері завдяки фанатам.

- Так, підтримка просто супер. Хочеться подякувати їм за те, що вони завжди із нами, де би ми не грали. Приїжджають, палко підтримують та гонять нас уперед.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru