Роман Дебелко: По грі ми не заслуговували на поразку

Роман Дебелко: По грі ми не заслуговували на поразку}

Нападник криворізького «Кривбасу» Роман Дебелко підвів підсумки першого контрольного матчу у 2023 році проти болгарського «Хебиру» - 1:2, який було зіграно на турецьких зборах.

- Романе, що сьогодні пішло не так?

- Звісно, програвати навіть у контрольних матчах завжди неприємно. Але це наш перший спаринг під навантаженнями. Так, це не виправдання, але все ж поки важкувато: ми тільки прилетіли, втягуємось. Щодо гри, то треба було забивати більше, особливо у першому таймі.

- Можливо, мало забили через велику кількість офсайдів сьогодні?

- Так, їх було дуже багато. Всі хлопці дуже хотіли забити та здобути перемогу у першому матчі. Були деякі помилки, які завадили здобути позитивний результат. Більш детально їх розберемо вже після гри. Щодо офсайдів, то над цим теж треба працювати та уникати їх.

Сьогодні непогано проходили деякі комбінації, а ось завершення поки не на тому рівні, на якому хотілося б. З усього треба робити висновки, ми зробимо їх впродовж зборів.

- У другому таймі у складі «Кривбасу» на поле вийшли багато молоді. Та й пенальті арбітр поставив необовʼязковий. Як це прокоментуєш?

- Нашій молоді треба давати шанс проявити себе. Коли як не на зборах це краще робити. Тренерам потрібно побачити, хто на що здатен у своєму віці. Усі проходять через помилки, це частина футболу. А пенальті дійсно прикрий. Ми не заслуговували по грі на поразку. Рухаємось далі, все буде добре.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru