Роман Дебелко: Присвячую свій гол народженню сина

Роман Дебелко: Присвячую свій гол народженню сина}

Нападник криворізького «Кривбасу» Роман Дебелко, автор третього голу, й свого п’ятого в сезоні, поділився враженнями після домашньої перемоги над «Краматорськом» у 14 турі Першої ліги – 3:0.

- Романе, вітаємо із голом та, перш за все, із народженням сина!

- Дякую, це найпрекрасніші емоції, які тільки можуть бути (посміхається). Ми здобули надважливу перемогу, і я забив гол, який присвятив народженню сина. Ця перемога потрібна «Кривбасу» в плані психології. В цілому, гра була нелегкою, але нам вдалося перемогти.

- У останніх матчах «Кривбас» багато створює, але мало забиває. В чому причини?

- Щодо сьогодні, то «Краматорськ» пропускав гру, тому у них було більше часу, аби відновитися. До того ж, на «Кривбас» наразі усі налаштовуються як на лідера чемпіонату. Десь більше захищаються, грають у закритий футбол. Тому трохи важко взламувати масовану оборону. Але сьогодні ми все зробили правильно, й довели гру до логічного завершення.

- У «Кривбасу» були на сьогодні проблеми зі складом: травмовані, дискваліфіковані. Відчувалася деяка незіграність?

- У нас одна команда. Але, зрозуміло, десь не вистачало хлопців, які пропускали. Але, нічого, гра показала, що у нас хороша лава запасних. Пацани, які вийшли у старті, всі молодці, можу тільки привітати їх із перемогою.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru