Роман Дебелко: Тренування із дітками - хороша справа

Роман Дебелко: Тренування із дітками - хороша справа}

Нападник криворізького «Кривбасу» Роман Дебелко на рідній Коломийщині проводить тренування для дітей, щоб надихнути та заохотити хлопаків до футболу і дати їм заряд позитивних емоцій у цей важкий для нашої країни час під час вторгнення російських потвор.

- Це просто якийсь жах, що наразі твориться в рідній Україні. російські нелюди напали на нашу державу. У перші дні війни просто не вірилося, що таке може трапитися у наші часи, в Європі. Що росія підло та зухвало нападе на український народ, це геноцид нашого народу. Це найстрашніший момент у моєму житті, найстрашніший момент у житті кожного українця. Ти усвідомлюєш, що життя вже більше ніколи не буде таким як раніше.

Коли ворог вторгся на Україну, ми з «Кривбасом» були на зборах в Туреччині, готувалися до продовження чемпіонату. Моя сім’я тоді знаходилась у Кривому Розі. Ситуація була дуже напруженою, тому я повернувся на Батьківщину й перевіз їх на Західну Україну, звідки я родом.

Зараз знаходжусь на Коломийщині. Тут щодня тренуюсь індивідуально із тренером. Вирішили проводити такі заняття із дітками, щоб вони змогли займатися спортом та трішки відволіктися. Я вважаю це хорошою справою, тому із радістю погодився.

Наша армія - наші герої, герої України. Перемога буде за нами, адже за нами правда, за нами Бог. Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru