Роман Григорчук: Проти Юрія Вернидуба завжди важко грати

Роман Григорчук: Проти Юрія Вернидуба завжди важко грати}

Головний тренер одеського «Чорноморця» поділився думками про виїзний матч проти криворізького «Кривбасу» 3:2 на пресконференції.

- Романе Йосиповичу, що думаєте по грі?

- Якщо говорити з огляду на емоції, то ми дуже задоволені. Обіграти «Кривбас» у Кривому Розі - для нас на даному етапі це досить велика перемога. Ми дуже цим задоволені. А ще хочу згадати, що наші шановні фанати змогли бути на грі... Хоча слово «шановні» тут не передасть всіх емоцій - наші Герої!

Я так сильно хотів, щоби ми виграли і подарували їм цю перемогу! Тому сьогоднішня звитяга - для вболівальників. Здоров'я їм, а всім нам - скорішої Перемоги!

- Всі голи «Чорноморця» - після передач, які проникали у штрафну зону. Яку ціль ви ставили перед власними підопічними - використовувати фланги чи більше атакувати через центр?

- Не скажу, що ми ставили якийсь пріоритет. Ми намагаємося використовувати усі атакувальні елементи, які маємо у своєму арсеналі. Це і флангові прориви, і довгі передачі, і різноманітні комбінаційні елементи.

Голи вдалися по футбольним міркам «невипадковими»: всі вони були внаслідок певних вдало розіграних взаємодій. Це додає нам впевненості, бажання йти далі, розвиватися і прогресувати. І, звісно, підніматися в турнірній таблиці.

- Цей матч було анонсовано як дуель видатних тренерів, відомих особистостей. Як оцінюєте рівень гри, який продемонстрував суперник?

- Я з радістю відповідаю на подібні запитання. Юрій Миколайович для мене - людина особлива. По життю нас багато чого пов'язувало. Завжди коли пересікаємося - маємо про що поговорити. Нині ми - суперники: але все було гідно, все було професійно. Завжди важко грати проти Юрія Вернидуба. Він - тренер дуже високого рівня.

Сьогодні сталося так, що виграли ми - і слава Богу. У цьому сезоні «Чорноморець» і «Кривбас» мають між собою по перемозі - так що рухаємося далі.

- Як ви оціните рівень гри Зігі Бадібанги?

- Я взагалі дуже ним задоволений. Цей гравець - приклад людини, яка майже закінчувала грати у футбол, а потім обставини склалися так, що він приїхав до нас. Бадібанга провів величезну роботу над собою: ще півроку назад було важко уявити, що він зможе вийти на подібний рівень. Бадібанга ж це зумів зробити. Думаю, він ще пограє декілька років. Більше того, він ще й прогресує не дивлячись ні на що.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru