Роман Льопка - кращий воротар 11 туру Другої ліги!

Роман Льопка - кращий воротар 11 туру Другої ліги!}

За підсумками 11 туру в Другій лізі вкотре в сезоні інформаційний партнер ПФЛ, Інтернет-видання Sport Arena, «запрошує» до символічної збірної футболістів криворізького «Кривбасу». Після домашньої нічиєї з «Металом» (0:0) «виклик отримав» воротар Роман Льопка.

- У центральному матчі Групи «Б» голкіпери не мали права на помилку. І воротарі в матчі Кривбас - Метал переграли своїх польових одноклубників, кожен з них записав на свій рахунок по кілька видовищних сейвів, що і визначило підсумок протистояння. Віддаємо номінацію Роману, бо в матчі проти лідера він зіграв напрочуд впевнено.

Виручив, коли пробивав з льоту після флангової подачі Фомін, вдало грав при численних стандартах, особливо - при акцентованому прямому ударі Рязанцева. Це лише другий в чемпіонаті випадок, коли Метал втрачає очки. А Кривбасу нічия з фаворитом сезону дозволяє вийти на чисте друге місце, - вважає журналіст Артур Валерко.

Нагадаємо, раніше до збірних туру у цьому сезоні були включені Олександр П'ятов (1 тур), Андрій Григорик (2 тур), Андрій Дедяєв (2 тур), Олександр Мішуренко (7 тур, Герой туру), Олександр Горват (8, 9 тури).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru