Роман Льопка: Круто грати на виїзді за такої підтримки

Роман Льопка: Круто грати на виїзді за такої підтримки}

Воротар криворізького «Кривбасу» Роман Льопка розповів про гостьову перемогу над «Нікополем» у 15 турі груби Б Другої ліги (2:1).

- У першу чергу, хочу привітати увесь ФК «Кривбас» із перемогою. Ми дотерпіли у непростому матчі. Було важко більше психологічно. Суперник був сьогодні дуже непоступливий: «кусався», намагався не дати нам нічого зробити. До того ж важке поле. Але ми зуміли перемогти, проявивши характер.

- Твої перші думки після того як ми пропустили такий прикрий швидкий гол?

 - Коли пропускаєш, емоції завжди негативні. Але радує те, що ніхто не опустив рук. Але ми зуміли згуртуватися. Плюс тренер вніс у перерві необхідні корективи в нашу гру. Ми вийшли і завдяки бійцівським якостям переграли цю команду.

- Сьогодні до Нікополя приїхала наша велика підтримка: фанати, які до останніх секунд гнали «Кривбас» вперед, до перемоги. Наскільки така підтримка допомагає?

- Нашим фанатам хотів би подякувати окремо. Вони й вдома нас підтримуєть дуже круто. Що й казати на виїзді. Вони просто молодці. Дуже круті банери. Круто грати на виїзді за такої підтримки.

- Гра вийшла дуже непростою. Чи так і очікувалося?

- Розбирали «Нікополь», тому знали, що суперник дуже непоступливий. Тим паче, повторюся, на такому полі. Виходили й знали, что будемо битися за кожен клаптик поля.

- Після матчу до команди традиційно завітав президент Костянтин Караманіц. Про що говорили, якщо не секрет?

- Подякував за перемогу, привітав. Президент наголосив, що результат зараз на першому плані. Рухаємося тільки вперед до своєї цілі, Першої ліги. Назад дороги немає.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru