"Рудомайн" з розмахом відзначив День металурга і гірника

"Рудомайн" з розмахом відзначив День металурга і гірника}

Компанія «Рудомайн» зробила для Кривого Рогу яскравий подарунок — влаштувала концерт до Дня металурга та гірника. Працівників та їх родини розважали місцеві колективи та зірки шоу-бізнесу України — Віктор Павлік, Потап та гурт Mozgi.

Але перед тим, як стадіон «Гірник», де відбулося шоу, потрапив у полон музикальних емоцій, присутніх привітало керівництво компанії.

«Шановні металурги та гірники, вітаю вас із професійним святом! Кривий Ріг – це місто металургів та гірників, і саме їхня праця вивела нашу країну в десятку світових лідерів з виробництва сталі.

Вітаємо всіх, хто причетний до металургійної і гірничодобувної галузі. Усім відомо, наскільки важливий ваш нелегкий труд. Компанія «Рудомайн» вдячна вам за вашу працю.

Бажаю, щоб ваше здоров'я завжди було таким же міцним, як сталь. Нехай ваша праця завжди високо цінується та приносить користь суспільству. 

Ми пишаємося вами і тим, що ви робите для всіх нас», — привітав присутніх засновник компанії Костянтин Караманіц.

«Дякую вам за вашу складну роботу, завдяки якій підприємство поступово розвивається та стабільно працює. Вітаю зі святом та бажаю здоров’я, любові, удачі, добробуту та розвитку, як духовного, так і матеріального!», — наголосив директор «Рудомайна» Володимир Колос.

Головний інженер компанії Сергій Генкуленко сказав: «Колеги та друзі, родина Рудомайн, бажаю здоров'я і виробничих успіхів! Хочу звернутися зі словами вдячності до наших рідних, які з терпінням і підтримкою ставляться до наших відсутності, коли ми проводимо час в іншій родині — в родині «Рудомайн».

Звертаюся до всіх наших підрядників: наш успіх — це наша спільна діяльність. Завдяки вам, криворіжці, завдяки вашій праці місто залишається містом гірницької слави. Зі святом вас, металурги і гірники, з зі святом, Кривий Ріг!»

Віцепрезидент ФК «Кривбас» Артем Гагарін нагадав про те, що футбольний напрямок теж є частиною родини «Рудомайн»:

«Хтось каже, що компанія «Рудомайн» — це компанія, яка видобуває залізну руду. Але це вірно. Не тільки залізну руду. «Рудомайн» завдяки футбольному клубу «Кривбас» знаходить справжні діаманти серед хлопців, а тепер і серед дівчат, в Академії».

На знак вдячності генеральному партнеру клуба, компанії «Рудомайн»,  присутніх привітали футболісти та футболістки ФК «Кривбас» і тренери Геннадій Приходько та Аліна Стеценко.

Футбольну тематику було продовжено символічним підписанням зіркових гравців у склад клубу «Кривбас». Потап та гурт Mozgi отримали футболки клубу з номерами та прізвищами на спині.

Фінальну крапку у концерті, який супроводжувався розіграшем цінних призів, поставив яскравий феєрверк.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru