Руслана Левченко: Повернення на поле після травми - другий дебют у житті

Руслана Левченко: Повернення на поле після травми - другий дебют у житті}

Коментарі після матчу 1/8 фіналу Кубку України ЖФК «Минай» - ЖФК «Кривбас» - 0:6.

Костянтин Фролов, в. о. головного тренера ЖФК «Кривбас»:

- Різниця в класі була відчутною. Ми грали з командою 1 Першої ліги, і, навіть враховуючи те, що у нас був не оптимальний склад, ми перемогли. Контролювали гру повністю. Хочу відзначити команду суперника – це молода амбіційна команда. Також відзначу гарні умови для проведення гри в Ужгороді: дуже хороша якість поля, також грали за теплої погоди. Ми перемогли, тому рухаємось далі.

Дуже вплинув переїзд на стан команди, адже не було тих швидкостей, які ми хотіли бачити, не було тієї інтенсивності гри, проте ми перемогли й привітали дівчат з важливим успіхом. Також сьогодні після тривалих травм вийшли на поле Руслана Левченко і Любов Мозга. Дівчата одразу поринули у атмосферу гри та зробили свій внесок у перемогу.

Руслана Левченко, захисниця ЖФК «Кривбас»:

- Самопочуття наразі хороше. Дуже рада, що нарешті зіграла. Це такий другий дебют у житті, тому що 10 місяців не грала і дуже рада, що дівчата мене підтримали. За це їм дуже вдячна, всіх люблю. За командою не сумувала, адже навіть у процесі відновлення знаходилась довгий період в команді. Щодо гри у футбол, то так, сумувала, адже це частинка життя якої не вистачало.

Настанови тренерів перед грою були такі ж, як і перед на будь-якого іншого суперника. Кубкова гра, тому одна помилка могла змінити хід гри й коштувати дорого для команди. Добре, що все вийшло як треба.

Любов Мозга, півзахисниця ЖФК «Кривбас»:

- Дуже рада повернутися на поле після перерви, після важкої травми та довгого процесу реабілітації. Мені не вистачало цієї атмосфери. Тренування це одне, а ось ігровий час - зовсім інше. Це перша наша гра на шляху до Кубку України, завдяки успіху проходимо до наступного етапу. Далі будуть складніші суперники, але, я вважаю, що підготовка у нас проходить на високому рівні. Добре налаштований тренувальний процес, тому все вдасться.

Пресслужба ЖФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru