"Сабах" - "Кривбас" 2:2

"Сабах" - "Кривбас" 2:2}

Черговим спаринг-партнером «Кривбасу» на словенських літніх зборах став бронзовий призер чемпіонату Азербайджану – «Сабах». Юрій Вернидуб продовжує експерименти зі складом. От і сьогодні ми побачили нову версію «Кривбасу».

Дебют гри залишився за криворіжцями, які створили одразу декілька гострих нагод, але забити не пощастило. Твердохліба вивели тет-а-тет з Хомою, але Єгор, вже обігравши воротаря, влучив у захисника, який відверто зіграв рукою у власному штрафному, але свисток арбітра промовчав. Згодом зліва пронісся Дібанго та потужно стріляв у ближній кут – Мехбалаєв перевів мʼяча у поперечку.

Ближче до середини тайму «Сабах» вирівняв гру. Лепініца після контратаки влучив у стійку, а з непростим низовим ударом Шафрано пізніше вже впорався Хома. Гостро пробивали у відповідь активний По та Кожушко, але супернику пощастило. І все ж перевага червоно-білих принесла їм плоди на 28 хвилині. Микитишин пішов в обігравш та заробив пенальті.

По з позначки розвів мʼяч та голкіпера по різних кутах – 0:1. Щоправда, невдовзі у азербайджанців пройшла контратака лівим флангом – Мікелс пробив потужно у дальню девʼятку без шансів для Хоми – 1:1. «Кривбас» продовжив вести гру, та вже за три хвилини знову вийшов вперед. Швидка контратака у відповідь: Кожушко перевів мʼяча на По. Жан вкотре накрутив одразу декількох опонентів та хитро пробив низом у ближній кут. Воротар не очікував такого удару, тож пропустив – 1:2.

На другий тайм «Кривбас» повністю змінив склад, на полі зʼявились 11 нових гравців. Гра вирівнялась і на 63 хвилині суперник вдалось вдруге в матчі зрівняти рахунок. Подача з кутового – мʼяч застряг в ногах гравців, й найспритнішим у воротарському виявився Бельфоділь – 2:2. Пішла гра на зустрічних курсах, в якій все ж цікавіше виглядав «Кривбас».

Прінс не реалізував вихід один на один. Ганець вже обіграв кіпера, але захисник «Сабаху» вибив мʼяч з порожніх воріт. Ледь не забив свій дебютний гол Аморозо, якого не мить на дальній стійці після прострілу того ж Прінса випередив захисник. У азербайджанців після перерви реальних моментів не було. 2:2 - другий спаринг поспіль криворіжці завершують бойовою мировою.

13 липня 2024 року. Контрольний матч №4. Брежице, Словенія. Стадіон «Nogometni stadion Brežice». 19:30 (за київським часом). +34 градуси.

«Сабах» (Баку, Азербайджан) - «Кривбас» (Кривий Ріг, Україна) – 2:2 (1:2)

Голи: Жан По, з пенальті, 28 (0:1). Джой Ленс Мікелс, 33 (1:1). Жан По (Олег Кожушко), 35 (1:2). Ісхак Бельфоділь, 63 (2:2).

«Сабах» (Баку) (стартовий склад): Ніджат Мехбалаєв, Софіян Чакла, Йон Ірасабаль, Боян Летіч, Ельвін Джамалов (к), Амін Сейдієв, Іван Лепініца, Джой Ленс Мікелс, Кахім Перріс, Джессі Сікідіка, Павол Шафрано.

Запасні: Юсіф Іманов, Рустам Самігуллін, Абдулла Рзаєв, Абдулла Хайбулаєв, Цамал Цафаров, Нєгош Купушовіч, Шакір Сеідов, Теллур Муталлімов, Айяз Гулієв, Намік Алескеров, Рахман Дашдаміров, Хайял Алієв, Ісхак Бельфоділь.

Головний тренер: Крунослав Рендуліч.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Богдан Хома (Володимир Маханьков, 46) – Андрій Понєдєльнік (Рафаель Бандейра, 46), Олександр Драмбаєв (Бакарі Конате, 46), Тимур Стецьков (новачок, 46), Іван Дібанго (Ігор Снурніцин, 46) – Джихад Бізімана (Клім Приходько, 46), Жан По (Денис Кузик, 46), Єгор Тердохліб (Максим Луньов, 46; Дмитро Хомченовський, 78), Юрій Вакулко (к) (Маттео Аморозо, 46), Артур Микитишин (Даніель Соса, 46; Оче Очовечі, 85) – Олег Кожушко (Прінс Аду, 46).

Запасні: Володимир Вілівальд, Хрвоє Іліч, Дмитро Семенов.

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru