Клім Приходько та Дмитро Семенов відзначені ЗМІ після 15 туру Першої ліги!

Клім Приходько та Дмитро Семенов відзначені ЗМІ після 15 туру Першої ліги!}

Інформаційний партнер ПФЛ Sport Arena визначив найкращих футболістів за підсумками 15 туру Першої ліги. Приємно відзначити, що одразу двоє гравців криворізького «Кривбасу» потрапили до цього списку.

Цікаво, що саме захисник Дмитро Семенов й півзахисник Клім Приходько другий тур поспіль удвох опиняються серед найкращих. Не дивно, адже Дмитро та Клім вдруге поспіль причетні до важливої перемоги команди. У 15 турі червоно-білі, нагадаємо, у гостях переграли «Полісся» - 2:1.

Семенов забив перший гол, а Клім, вийшовши на заміну, переможний другий. Вітаємо хлопів із визнанням! Бажаємо продовжувати у тому ж дусі.

- В останніх матчах універсала Семенова ми традиційно хвалимо за агресивність біля чужих воріт – ось і в Житомирі саме його підключення до стандарту вирішило долю епізоду, після спроби винесення від Шаповала Дмитро зрикошетив м'яча та відкрив рахунок.

Надалі Семенов також діяв старанно, ліз у боротьбу, виконав найбільше у своїй команді відборів та підбирань. Дещо помилявся позиційно, однак, як універсал, який закривав позицію вимушено, все ж таки посприяв дуже важливій перемозі Кривбасу над безпосереднім конкурентом у боротьбі за медалі, - така оцінка гри Семенова.

- Приходько-молодший замінив на 66-й хвилині Ярового, а вже за три хвилини почав на швидкості блискавичну атаку з глибини, обігрався з Дебелком і замкнув його передачу з правого флангу. Де-факто переможний гол від «джокера», другий тур поспіль Клім вдало виходить із лави та забиває.

У цій ситуації красені все: і новий головний тренер Бабич, який не став «пригнічувати» сина попередника, і сам син, який не зламався, доводить, що був у цій команді ніяк не «за блатом». Клім – майбутнє Кривбасу, - така оцінка гри Приходька.

Нагадаємо, у цьому сезоні у символічній збірній вже були: Артем Щедрий (1 тур – найкращий гравець, 2 тур, 8 тур, 9 тур), Олексій Хобленко (3, 4 тури; найкращий гравець серпня; 8 тур – найкращий гравець), Мілян Говедаріца (3 тур – Джокер туру), Іван Зотько (5 тур), В'ячеслав Рябов (6 тур), Драган Ловріч (6 тур), Володимир Заїменко (8 тур), Вагнер Гонсалвез (12 тур), Дмитро Семенов (14 тур).

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru