Сергій Гвоздевич: Маємо дуже великі шанси на підвищення у класі

Сергій Гвоздевич: Маємо дуже великі шанси на підвищення у класі}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-15 Сергій Гвоздевич розповів про підсумки першого півріччя. Хлопці U-15 у Першій лізі ДЮФЛУ пішли на зимову перерву на другій сходинці у своїй групі, маючи чудові шанси на вихід у плей-офф навесні.

- Нещодавно Академія «Кривбас» організувала перегляд потенційних новачків. Можливо, вас хтось зацікавив?

- По-перше, що хотів би відзначити: дуже добре, що проходить такий відбір, це перший наш досвід. Але, на жаль, нашій команді ніхто не підійшов. Подивилися сім потенційних новачків, але наші хлопці виявилися сильнішими за них.

- Як розцінюєте шанси «Кривбасу» U-15 на високі місця після першої половини сезону?

- Я вважаю, що в першій половині сезону гравці показали себе з дуже гарного боку. Тим паче, ми мали не дуже багато часу для підготовки. Посіли друге місце, трохи поступаючись першому. Маємо дуже великі шанси на підвищення у класі. Потрапляння до Еліт-ліги – це те завдання, яке перед нами стоїть наразі.

- Сергію Вікторовичу, спостерігаючи за командою на протязі сезону, знаю, що в деяких матчах, перемогу виривали на останніх хвилинах. Це збіг обставин?

- Це більше проявляється характер команди: так, дійсно, у нас було декілька таких матчів, де на останніх хвилинах виривали перемоги. Звичайно ж, ми не знаємо наперед, як складеться матч. Це футбол, який складається з епізодів, моментів. Кожна з команд може забити як на початку гри, так й в кінці. Так, у нас були матчі, коли ми забивали у кінці, здобували перемоги своєю працею на полі. Емоційні та дуже важливі перемоги.

- Ваш нападник Ярослав Тарасенко очолює рейтинг кращих бомбардирів групі. Чи тягнуться хлопці за його показниками?

- Насамперед, показники нападника - це заслуга всієї команди. Так, індивідуальні якості цього футболіста певною мірою дивують з гарного боку. Хлопець додає з кожною грою й з кожним тренуванням, у нього величезний потенціал. Але цей потенціал є не тільки в нього, але й у багатьох інших гравців команди, і це помітно.

- Які завдання ставите перед командою на другу частину чемпіонату?

- Першочергове завдання - це вихід в Еліт-лігу, а з групи виходить дві команди. У нас іншого виходу немає як займати перше чи друге місце, але, я вважаю, що про друге місце навіть думати не варто. Тому ставимо високі цілі: тільки перша сходинка.

- Як пройшло знайомство з новим координатором футбольної Академії «Кривбас» Хорхе Лопесом?

- Було колективне зібрання, де нам представили Хорхе, все пройшло позитивно. Координатор розповів про цілі, завдання та плани, як він бачить розвиток нашої Академії. Будемо працювати.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru