Сергій Лавриненко: Хочу подякувати ФК "Кривбас" за можливість зіграти цей матч

Сергій Лавриненко: Хочу подякувати ФК "Кривбас" за можливість зіграти цей матч}

Головний тренер петровського «Інгульця» Сергій Лавриненко поділився думками щодо контрольного мату проти криворізького «Кривбасу» - 2:2.

- По-перше, хочу подякувати ФК «Кривбас» за запрошення зіграти цей матч. Стосовно самого поєдинку, то перший тайм мені сподобався більше. Були високі швидкості, агресія з обох сторін. Другий тайм: на жаль, сирена. Й після вимушеної перерви темп гри десь впав. Але хороші моменти навіть після цього були як у суперника, так і у нас.

- Засмутились, що не втримали перемогу чи сьогодні були більш важливі завдання?

- Завжди хочеться перемагати, але засмучуватись точно не треба. Ми розуміємо, що це збори, підготовка. Зараз ми проводимо багато роботи над покращенням фізичного стану команди. Важливо було побачити, як хлопці будуть рухатись, створювати моменти. В цілому ми задоволені спарингом.

- «Кривбас» та «Інгулець» часто грають один з одним на зборах. Можна сказати, що суперники добре вивчили один одного? Тим паче, незабаром ми зустрінемось у чемпіонаті.

- Ми знаходимось поряд один з одним географічно та нам зручно проводити спаринги. Так, добре знаємо один одного: і футболісти, і тренери. Але в чемпіонаті буде зовсім інша гра, інше напруження.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru