Сергій Лавриненко: "Кривбас" - дуже швидка і результативна команда

Сергій Лавриненко: "Кривбас" - дуже швидка і результативна команда}

Головний тренер рівненського «Вересу» Сергій Лавриненко – про виїзний матч 7 туру УПЛ проти криворізького «Кривбасу» - 1:2.

- Очікували такої агресивної гри від «Кривбасу». Це дуже швидка і результативна команда. Вони забили три м’ячі у ворота «Зорі», три у ворота «Колосу», три «Шахтарю». Але і ми готувалися до такої гри. Знали, що «Кривбас» дуже добре грає флангами, активно використовує довгі передачі за спини захисникам. Ми непогано з цим впоралися і дуже непогано контратакували.

Вважаю, що гра була більше нічийною. Так, «Кривбас» більше володів м‘ячем, але за моментами і підходами до воріт ми не поступались супернику.

- Чи бачите ви прогрес у команди?

- В останніх матчах ми демонструємо хорошу гру. Виграли в кубкому матчі, обіграли «Чорноморець», добре виглядали з «Поліссям». Сьогодні команді теж багато чого вдавалося. Але в футболі так буває, що не дотерпіли, пропустили прикрий гол. Було багато боротьби, емоцій, пристрасті. Але головне - це результат. Розберемо помилки і будемо рухатись далі.

Мені важко хлопцям дорікнути, що вони чогось не хотіли. Ми непогано зіграли проти дуже потужного суперника. Гідно виглядали і могли не програти. Позитивних моментів у грі було багато. Було бажання, хороша мотивація, дальні удари, непогані атаки. В футболі так буває, помилився і ця помилка фатальна.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru