"Севлюш" - "Кривбас" 0:9

"Севлюш" - "Кривбас" 0:9}

Криворізький «Кривбас» зіграв другий контрольний матч на третьому літньому зборі. Команда Юрія Вернидуба сьогодні екзаменувала дворазового чемпіона Закарпатської області – аматорський «Севлюш», у якому граючим тренером є Адріан Пуканич.

Вже на 2 хвилині обрізка молодого Шевченка призвела до контратаки суперника, й вимушеного фолу зі сторони Опанасенка. Небезпечний штрафний узявся виконувати досвідчений Пуканич – на щастя, м'яч влучив у стінку. Відповіді криворіжців чекати довго не довелось – на 6 хвилині Кораблін виконав хорошу подачу з правого флангу зі стандарту – Банаду захисники забули у воротарському, звідкіля він головою забив дебютний гол за червоно-білих – 0:1.

«Кривбас» заволодів перевагою. Все ж різниця у класі між командами почала відчуватись майже одразу. На 12 хвилині чергова подача з флангу – Хобленко ефектно у стрибку з другого поверху спрямував плямистого під поперечину – 0:2. На поле стадіону опустився рясний дощ, який вщух тільки у кінці тайму. За цей проміжок часу червоно-білі встигли ще тричі відзначитись у воротах Марушинця.

На 29 хвилині ще одна флангова передача верхом й знову гол: Опанасенко на Задераку, й Максим ударом у падінні робить рахунок 0:3. Ще один дебютний гол за «Кривбас». Через 11 хвилин Волошин перехопив м'яча у опонента, й ударом низом у дотик довів рахунок до непристойного – 0:4. Але у першому таймі і це ще було не все. У компенсований час дубль оформив Банада, який скористався подачею з кутового. М'яч пролетів усіх й дістався Євгена. Постріл у дотик – 0:5.

На другий тайм вийшов оновлений «Кривбас». Й голи у ворота «Севлюша» продовжили залітати один за одним. Перший гол після повернення до Кривого Рогу забив Хомченовський. Рябов вдало зіграв на перехопленні, організувавши швидку контратаку 2 в 1: передача на Дмитра, удар в дотик у протихід кіперу – 0:6. У середині тайму впродовж однієї хвилини двічі забив капітан Рябов.

Спочатку після ефектного дальнього пострілу, а потім після позиційної атаки. Й крапку у впевненій перемозі поставив на 71 хвилині вихованець криворізького футболу Попчук, якого на рандеву із воротарем вивів Устименко – 0:9.

27 липня 2022 року. Контрольний матч №4. +23 градуси.

«Севлюш» (Виноградів, Закарпатська обл.) - «Кривбас» (Кривий Ріг) - 0:9 (0:5)

Голи: Євген Банада (Тимур Кораблін, штрафний), 6 (0:1). Олексій Хобленко, 12 (0:2). Максим Задерака (Євген Опанасенко), 29 (0:3). Назар Волошин, 40 (0:4). Євген Банада (Тимур Кораблін, кутовий), 45+1 (0:5). Дмитро Хомченовський (В'ячеслав Рябов), 48 (0:6). В'ячеслав Рябов (Дмитро Семенов), 63 (0:7). В'ячеслав Рябов (Андрій Понєдєльнік), 64 (0:8). Гліб Попчук (Денис Устименко), 71 (0:9).

«Севлюш» (Виноградів) (стартовий склад): Іван Марущинець, Адріан Бабич, Руслан Огерчак, Богдан Котляр, Артур Дорі, Василь Ковтун, Ігор Вагін, Євген Русин, Юрій Чонка, Василь Василинець, Адріан Пуканич (к).

На заміни виходили: Михайло Керечан, Юрій Мешко, Юрій Мирошниченко.

Тренер: Адріан Пуканич.

«Кривбас» (Кривий Ріг): Андрій Кліщук (Богдан Хома, 46), Євген Опанасенко (Микита Татарков, 46), В’ячеслав Рябов (к), Тимур Стецьков (Іван Зотько, 46), Максим Задерака (Гліб Попчук, 31), Євген Банада (Дмитро Семенов, 46), Денис Шевченко, Тимур Кораблін (Андрій Понєдєльнік, 46), Роман Дебелко (Дмитро Хомченовський, 46), Назар Волошин (Денис Устименко, 46), Олексій Хобленко (Іван Козак, 25; Віталій Вернидуб, 46).

Головний тренер: Юрій Вернидуб.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru