Шість футболісток ЖФК "Кривбас" зіграли за збірну України U-19 у 1 турі Євро

Шість футболісток ЖФК "Кривбас" зіграли за збірну України U-19 у 1 турі Євро}

П’ятеро футболісток криворізького ЖФК «Кривбас» зіграли у першому матчі першого етапу чемпіонату Європи, який проходить у Нідерландах, у складі збірної України U-19.

20 жовтня футболістки «Кривбасу» Інна Глущенко, Марія Талеб, Віолета Тян, Руслана Левченко та Діана Бєлякова вийшли у стартовому складі проти господарок турніру - Нідерландів. Також на останніх хвилинах гри головний тренер збірної України Валерій Паламарчук випустив на поле Дарію Крук. 

Молодіжна жіноча збірна України розпочала змагання у групі 1 Ліги А Євро-2022, на жаль, з поразки - 1:4. У наступному поєдинку Україна 23 жовтня зустрінеться із Шотландією. А 26 жовтня з австрійською командою. В іншому матчі нашої групі А1 Австрія перемогла Шотландію - 1:0. Фінальна частина чемпіонату Європи відбудеться в Чехії.

Нагадаємо, що всього сім футболісток жіночого ФК «Кривбас» представляють Україну на чемпіонаті Європи у складі національної збірної U-19. ФК «Кривбас» бажає успішних наступних матчів у складі національної команди! Перемоги попереду! 

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru