Шість гравчинь ЖФК "Кривбас" U-15 отримали дебютний виклик до збірної України WU-15!

Шість гравчинь ЖФК "Кривбас" U-15 отримали дебютний виклик до збірної України WU-15!}

Одразу шість гравчинь криворізького ЖФК «Кривбас» отримали дебютний виклик до дівочої збірної України WU-15! Це воротарка Аліса Красікова, захисниця Анастасія Бєлкіна, півзахисниці: Кароліна Джагарян, Софія Козішкурт та нападниці: Дарʼя Колодій і Вікторія Золотіна,

Сьогодні у Тернополі розпочався тижневий навчально-тренувальний збір нашої збірної, який триватиме з 6 по 11 червня. Всього до лав збірної України WU-15 викликано 23 футболістки.

Зазначимо, що наші футболістки тренуються у Кривому Розі під керівництвом старшого тренера ЖФК «Кривбас» U-15 Дениса Мацебури, тренера Володимира Балагуєва та тренера воротарів Дениса Браілка. Наші дівчата у цьому році стали володарями дівочого Кубку України U-15.

Футболістки «Кривбасу» U-15 займатимуться на першому зборі до 11 червня, після чого йдуть на тижневий відпочинок та повернуться у розташування клубу до Кривого Рогу, де розпочнуть підготовку до нового сезону.

В рамках збору Україна WU-15 зіграє два контрольних матчі: 08.06 - ЖФК «Ладомир» U-15 Володимир, 10.06 - ЖФК «Рух» U-15 Львів.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Галерея

Теги

Зроблено в Oranges Guru