Шість гравців "Кривбасу" - у збірних 18 туру УПЛ, Вернидуб - найкращий тренер!

Шість гравців "Кривбасу" - у збірних 18 туру УПЛ, Вернидуб - найкращий тренер!}

За підсумками 18 туру УПЛ українські Інтернет-видання відзначили найкращих гравців та тренера вікенду. Приємно відзначити, що одразу шість футболістів криворізького «Кривбасу», який на виїзді впевнено здолав «ЛНЗ» - 3:0, «викликані» у символічні збірні.

Це захисники Тимур Стецьков, Рафаель Бандейра і Андрій Понєдєльнік; півзахисники Денис Кузик та Хрвоє Іліч, а також нападник Прінс Аду.

Щодо найкращого тренера 18 туру, то тут визнання отримав керманич криворіжців Юрій Вернидуб. А неймовірний третій гол у ворота черкащан у виконанні Дениса Кузика також став переможцем у номінації на найкращий забитий мʼяч. Медіа-служба червоно-білих взяла до уваги думки видань Sport Arena, ТаТоТаке, Sport.ua, UA-футбол, Football.ua, а також Всеукраїнського обʼєдання тренерів з футболу.

- Вперше в УПЛ Прінс вийшов у стартовому складі, і виявилося, що він був готовий до такої довіри та випробування від Вернидуба. Аду з перших хвилин пішов на ворота «ЛНЗ», міг забивати ще в дебюті гри, мінімум тричі опинявся на ударних позиціях, на пару з Сосою розриваючи праву зону захисного блоку номінальних господарів.

Тож, коли Аду підстеріг неприємний поперечний пас суперника, він сповна скористався обрізкою Бойка та забив важливий другий м’яч криворіжців у Ковалівці. Кожушко, заміняючи Прінса, розумів – навіть зимуючи одним із лідерів бомбардирських перегонів, за місце в основі не можна бути спокійним, - про гру Аду журналісти Sport Arena.

- Тільки в стартовому складі суперник виставив п’ять новачків (загалом – шість), а «зимовий чемпіон» підійшов до цього виїзду з травмою ключового захисника Бескоровайного та серйозно перебудованим захистом. Незважаючи на спроби «ЛНЗ» забити, «Кривбас» відіграв на нуль і блискуче додавав під час гри, досягнувши розгромної перемоги. Вернидуб вдало справився зі всіма викликами цього матчу, ефективно інтегрував у гру Прінса Аду та Сосу, які восени мало грали в основі, вирішив проблему центру оборони, вдало використав новачка Бандейру. Сенсаційний лідер зберігає своє перше місце, - про роботу Вернидуба журналісти Sport Arena.

Раніше представники «Кривбасу» також відзначалися українськими ЗМІ: Іван Дібанго – 12 турів, Данило Бескоровайний – 7, Юрій Вернидуб – 6, Джихад Бізімана – 5, Хрвоє Іліч – 4, Тимур Стецьков – 4, Олег Кожушко – 3, Андрій Кліщук – 2, Максим Задерака – 2, Денис Кузик – 2, Дмитро Хомченовський – 1, Роман Дебелко – 1, Андрій Понєдєльнік – 1, Клім Приходько – 1, Віктор Блізніченко – 1, Жан По - 1.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru