Швеція - Україна: гравці "Кривбасу" прокоментували матч

Швеція - Україна: гравці "Кривбасу" прокоментували матч}

Після учорашньої феєричної перемоги збірної України над Швецією у 1/8 фіналу Євро-2020 – 2:1 троє футболістів криворізького «Кривбасу», які залишали свої прогнози щодо гри, прокоментували матч.

Гліб Попчук й Олександр Горват вгадали рахунок. Гліб поздоровляє команду Андрія Шевченка із історичною звитягою: - Команда – великі молодці. Вирвали перемогу за рахунок характеру й великого бажання. Було очевидно по грі, що футболісти відчувають підтримку усієї країни. Кращий гравець у складі українців, на мій погляд, Зінченко. Забив гол й віддав гольовий асист у такому важливому матчі.

Горват рахує, що збірна продемонструвала неабиякий характер у важливий момент. – Чвертьфінал Євро – про такий проміжний результат після поразки від австрійців можна було тільки мріяти. Але наша команда згуртувалася, й довела усім, що та невдача – лише прикра випадковість. Вітаю збірну із перемогою! Кращий гравець, без варіантів – Зінченко.

Ігор Яровой прогнозував успіх жовто-синіх – 2:0. – Очікував важкої гри для України, так і вийшло. Шведи не давали себе обіграти до останніх хвилин, але наша команда налаштувалась, й героїчно вирвала перемогу. Звичайно, кращий футболісти гри – Зінченко.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru