Швеція - Україна: який рахунок прогнозують гравці "Кривбасу"?

Швеція - Україна: який рахунок прогнозують гравці "Кривбасу"?}

Напередодні важливого сьогоднішнього матчу збірної України у 1/8 фіналу Євро-2020 проти Швеції тріо футболістів криворізького «Кривбасу» вже за традицією поділилися очікуваннями від гри. Червоно-білі одностайно вірять у перемогу команди Андрія Шевченка.

Захисник Гліб Попчук прогнозує – 2:1. – Для України буде дуже непростий матч, адже суперник досить міцний, й показав, на що здатен на груповому етапі, випередивши навіть Іспанію. Швеція буде включати високий пресинг, але українцям під силу їх здолати. Голи заб’ють Яремчук та Маліновський.

Півзахисник Ігор Яровой ставить на 2:0 (заб’ють Ярмоленко та Яремчук). – Нашій команді буде дуже непросто. Вважаю, шанси на перемогу на 50 на 50, але все ж вірю у перемогу жовто-синіх. Очікую цікавої гри від України. Обі команди будуть грати обережно, адже ціна перемоги дуже велика – чвертьфінал Євро, моментів біля воріт буде небагато.

Півзахисник Олександр Горват рахує, що Україна переможе 2:1. – Голами відзначаться Яремчук і Зінченко. Наша збірна докладе усіх зусиль, аби реабілітуватися перед уболівальниками й продемонструє яскравий футбол. Вірю у нашу команду.

ФК «Кривбас» бажає збірній Україні тільки перемоги у 1/8 фіналу! Слава Україні!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru