Сім футболісток ЖФК "Кривбас" викликані до збірної України U-19

Сім футболісток ЖФК "Кривбас" викликані до збірної України U-19}

Сім футболісток ЖФК «Кривбас» захищатимуть кольори збірної України U-19 на чемпіонаті Європи-2022.

На навчально-тренувальні збори та у Нідерланди поїдуть наші футболістки: Інна Глущенко, Дарія Келюшик, Марія Талеб, Віолета Тян, Руслана Левченко, Діана Бєлякова та Дарія Крук.

Навчально-тренувальний збір збірної України проходитиме з 13 по 19 жовтня у Києві. Футболісток готуватимуть до першого етапу чемпіонату Європи-2022, який відбудеться у Нідерландах.  З 20-го по 27 жовтня саме там пройдуть матчі першого кваліфікаційного раунду Євро.

- Дуже горді, що маємо можливість захищати кольори своєї країни. Попереду у нас тижневий збір у Києві, а далі виліт у Нідерланди, за який ми маємо ще поборотися. На збір викликають 23 футболісток, сім з них — гравчині «Кривбасу», і це дуже приємно.

Але у Нідерланди поїдуть лише 18-20 гравчинь, і для нас буде дуже почесно, якщо усі футболістки «Кривбасу» зможуть зіграти у матчах за збірну України, - говорить захисниця Руслана Левченко.

Суперницями збірної України U-19 у групі 1 Ліги А стануть команди Нідерландів (20 жовтня), Шотландії (23 жовтня) та Австрії (26 жовтня).

ФК «Кривбас» бажає дівчатам успішних зборів та перемог у складі національної команди!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru