Сім гравчинь ЖФК "Кривбас" повертаються до Кривого Рогу

Сім гравчинь ЖФК "Кривбас" повертаються до Кривого Рогу}

Жіноча збірна України U-19 у третьому матчі першого етапу Чемпіонату Європи-2021/2022 мінімально поступилася Австрії – 0:1, але зберегла місце в Лізі А.

На поле у старті проти Австрії на поле з перших хвилин вийшли четверо футболісток ЖФК «Кривбас» — Руслана Левченко, Діана Бєлякова, Марія Талеб та Інна Глущенко.

Нагадаємо, що підопічні Валерія Паламарчука розпочали змагання у групі 1 Ліги А Євро-2022 матчем з господарками турніру — збірною Нідерландів - 1:4. А вже у 2 турі на рівних зіграли з шотландками і здобули перші залікові бали – 1:1.

Фінальна частина чемпіонату Європи відбудеться в Чехії. Усього сім футболісток жіночого ФК «Кривбас» Інна Глущенко, Марія Талеб, Віолета Тян, Руслана Левченко, Дарія Крук, Дарія Келюшик та Діана Бєлякова представляли Україну на чемпіонаті Європи у складі національної збірної U-19.

Тепер наші дівчата повертаються до Кривого Рогу, щоб вже 31 жовтня вийти на поле у важливому домашньому матчі чемпіонату проти лідера - ЖФК «Житлобуд-2». Чекаємо на вас вдома!

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru