Синтія Мусунгу і Махіра Алі - зіркові новачки ЖФК "Кривбас"!

Синтія Мусунгу і Махіра Алі - зіркові новачки ЖФК "Кривбас"!}

Life Is Bright! Життя яскраве!

Червоний та білий - історичні кольори футбольного клубу «Кривбас». Але кожний трансфер, кожна гравчиня - це нові яскраві фарби у різноманіття футбольної політри.

Приїзд до українського чемпіонату гравчинь з-за кордону та ще й представниць своїх збірних - без сумніву, подія цікава й у мирний час, але під час війни - справді неймовірна! Подія яка робить наш чемпіонат яскравішим!

Тож, ми раді представити вам двох нових гравчинь Клубу. Синтія Мусунгу Шильватсо та Махіра Алі Мохамед Алі Елданбоукі - відтепер футболістки ЖФК «Кривбас». Контракти обох гравчинь розраховані на 1,5 роки.

№27 СИНТІЯ МУСУНГУ

Народилась: 23.07.1999.

Вік: 23 роки.

Місце народження: м. Віхіга, Кенія.

Громадянство: Кенія.

Зріст/вага: 175 см/65 кг.

Амплуа: нападниця/атакувальна півзахисниця.

Робоча нога: права.

Синтія Шильватсо Мусунгу прийшла до нас з екзотичного чемпіонату Танзанії, де захищала кольори клубу «Фантейн Гейт Принцес». До цього грачиня виступала у себе на батьківщині за команди «Віхіга Квінс» та «Логроно». Аби зрозуміти наскільки статусною грачинею є Мусунгу для своєї країни, слід лише побачити її статистику у грі за національну жіночу команду Кенії. У 21 поєдинку нападниця відзначилася 12 голами.

№74 МАХІРА АЛІ МОХАМЕД АЛІ ЕЛДАНБОУКІ

Народилась: 01.11.1997.

Вік: 25 років.

Місце народження: м. Ель-Мансура, Єгипет.

Громадянство: Єгипет.

Зріст/вага: 163 см/58 кг.

Амплуа: півзахисниця.

Махіра розпочала свій футбольний шлях у 2018 році в елітному дивізіоні чемпіонату Канади у клубі «Блу Девілс», де у 8 матчах дебютного для себе професійного сезону наколотила у ворота суперниць 16 м'ячів.

Продовживши штампувати голи за підсумками наступної кампанії Елданбуокі з 18 точними ударами у 13 поєдинках допомогла своїй команді здобути титул чемпіонів країни та увійшла до символічної збірної сезону.

Після підкорення Канади Махіра повернулася до Єгипту і вже у першому ж сезоні в складі жіночої команди футбольної академії «AIMZ Egypt» (Каїр) здобула визнання, як найкраща гравчиня чемпіонату.

У сезоні 2020/21 футболістка разом з клубом «Ель Гуна» здобула Кубок Египту. У Кривбас Махіра прийшла з ЖФК «Ваді Дегла», з яким півзахисниця кваліфікувалася до Африканської Ліги Чемпіонів УЄФА.

З 2016 року Алі захищає кольори головної жіночої команди своєї країни і має 35 ігор в складі збірної Єгипту.

У команді Володимира Єфімако Махіра виступатиме під 74 номером.

Пресслужба жіночого ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru