Софія Зуєва: Щаслива, що вдалось виграти Турнір розвитку УЄФА зі збірною України

Софія Зуєва: Щаслива, що вдалось виграти Турнір розвитку УЄФА зі збірною України}

Нападниця криворізького «Кривбасу» WU-15 Софія Зуєва - про перемогу у складі збірної України WU-15 на турнірі розвитку УЄФА.

- Нещодавно ти разом ще з двома іншими футболістками «Кривбасу» WU-15 отримала виклик до дівочої збірної України WU-15. Як пройшли навчально-тренувальні збори? Чи були тренери задоволені тим як ви з дівчатами проявили себе?

- Ми разом з дівчатами приїхали на збори до Тернополя, де у складі збірної пройшли непоганий плідний збір. Було по два, іноді одне заняття на день. Загалом тренування проходили дуже цікаво та різноманітно, були тактичні тренування, тренери дуже добре до усіх ставилися та у разі чого допомагали та підказували нам.

Пізніше ми разом зі збірною поїхали до Молдови, де прийняли участь в турнірі. Я вважаю, що тренерський штаб дівочої збірної залишився задоволений тим, як ми з дівчатами проявили себе. Кожного дня ми були на зв'язку з нашим тренером Денисом Олександровичем Мацебурою, який нас також підтримував.

- В рамках зборів ви зіграли три матчі Турніру розвитку УЄФА та здобули три перемоги: проти Греції, Литви та Молдови. Які у нашої збірної були емоції після перемог?

- Перед першим матчем проти Греції ми усією нашою збірною готувалися до того, що це буде дуже важка гра. Тому, коли здобули нашу першу перемогу, то були неймовірно щасливі, оскільки усі дівчата дуже добре зіграли та кожна з нас виклалася на полі на всі 100%. У наступних двох зустрічах також вдалось перемогти, емоції переповнювали, адже ми виграли турнір.

- Ти дебютувала за «Кривбас» WU-15 у грі 1 туру проти «ОФКІП-Полісся». Поділися своїми емоціями від дебюту.

- Я вважаю, що мала забити не один м'яч у ворота суперниць, але, головне, що команда перемогла. В цілому гра сподобалася, наша команда дуже добре зіграла. У майбутньому, звичайно, будемо намагатися ще краще грати та здобувати більше перемог. Щаслива, що маю можливість розвиватися та грати за «Кривбас».

- Як загалом пройшла твоя адаптація у новій команді?

- З багатьма дівчатами з команди вже була знайома, тому адаптація пройшла дуже легко та комфортно. «Кривбас» - Це Ми!

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru