Спеціальна комісія УАФ відвідала спортивні об’єкти Кривого Рогу

Спеціальна комісія УАФ відвідала спортивні об’єкти Кривого Рогу}

Представник служби з питань стадіонів та безпеки проведення змагань УАФ Юрій Нестрига, віце-президент ФК «Кривбас» Артем Гагарін разом з генеральним директором Денисом Сутункіним і службою безпеки клубу, підрядниками, директорами стадіонів оглянули одразу дві арени та базу ФК «Кривбас».

Спершу інспектори завітали на стадіон «Спартак», де активно йде будівництво нової трибуни. На газоні влаштували систему поливу, а на бігових доріжках вже залито бетонне покриття. Були деякі зауваження до проєкту.

Втім, капітальне оновлення одразу двох великих спортивних об’єктів, одним з яких є стадіон «Спартак», завдяки програмі «Велике будівництво» було окремо відзначено службою з Києва. За попередніми даними, загальна місткість стадіону може сягнути 7 500 місць. 

Майже не було питань у представника служби УАФ до нинішньої домашньої арени криворізького клубу. На «Гірнику» не виявлено суттєвих недоліків. Навпаки, стадіон постійно модернізується і вже відповідає вимогам Першої ліги. Зокрема, перед матчем з «Таврією» завершилося облаштування сектору для фанатів гостьових команд. 

Крім того, проінспектували тренувальну базу футбольної академії «Гірник», де зараз займаються 400 дітей. Керівництво клубу розповіло про плани створення ще двох полів з натуральним газоном (одне з них буде облаштоване трибунами), будівництва нового адміністративного корпусу. Службі з УАФ продемонстрували новий футбольний манеж, де вже облаштували шість нових роздягалень. 

Таким чином, криворізькі об’єкти близькі до отримання нових категорій. У разі позитивної оцінки стадіон «Гірник» зможе приймати матчі Першої ліги, а на базі академії «Гірника» – відбуватимуться поєдинки Другої ліги.

На «Спартаку» дозволять проводити ігри обох змагань, якщо всі зауваження будуть виправлені. В майбутньому тут планує базуватися ФК «Кривбас - 2» та жіноча команда клубу.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru