Станіслав Упілков: Це наша спільна перемога, дуже радий за команду

Станіслав Упілков: Це наша спільна перемога, дуже радий за команду}

Коментарі після матчу 15 туру юнацького ЧУ УПЛ «Минай» U-19 - «Кривбас» U-19 – 1:5. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Рахунок, я думаю, не відповідає дійсності, адже був важкий матч. Насправді, ми дуже ретельно готувалися, суперник – міцна команда, і до цього показувала дуже гарний футбол, попри рахунок і те місце, яке вони посідають. Якщо говорити по грі, то хлопці молодці. У першому таймі звикали до суперника, не все виходило як ми хотіли. А от у другому таймі наша команда підкорегувала гру, ми просили їх швидше виходити з оборони в атаку, тому що у суперника там були деякі проблеми і ми це знали, тому сказали про це.

Так воно і вийшло: коли забивали другий гол і третій Бутенко та Циганков. Це те, на що ми розраховували. Команда «Минай» не дуже любить працювати під тиском, тому саме його ми їм і запропонували. Вважаю, зробили правильний вибір. Результат на табло. Від кожної перемоги емоції найгарніші. Якщо ви зайдете в роздягальню, ви це побачите. Хлопці дуже раді, вони хотіли перемогти. Дійсно, ви правильно відмітили, що три тури ми не перемагали: програли «Дніпру-1», з «Динамо» була неприємна поразка.

Близько місяця ми не вигравали, і на це також хлопцям вказали. Вони із повною відповідальністю підійшли до цього матчу та виграли 5:1. Ми ще так розгромно не перемагали. Дякую своїм хлопцям, вони проявили характер і стають дорослими – це видно. Навіть ті хлопці, які молодше на три роки, вийшли, так, десь програвали в боротьбі, але це тільки початок.

Вони будуть з  кожним туром і грою ставати тільки сильнішими. І з цих епізодів будуть виходити переможцями. Молодці хлопці, тільки слова подяки їм і дуже радий за них. Це наша спільна перемога. Рухаємось у правильному напрямку.

Тарас Татаренко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Не дивлячись на рахунок, матч складався доволі складно для нас. В першу чергу, хочу подякувати кожному гравцю нашої команди і всьому тренерському штабу. Сьогодні кожен з нас знайшов в собі сили, адже був доволі важкий виїзд: спочатку автобус, потім поїзд. Але кожен з нас знайшов в собі мотивацію, бажання. Ми були справжньою командою, билися один за одного, як справжні леви, можна так сказати.

До матчу з «Минаєм» ми готувалися у звичайному тижневому циклі. Була невелика пауза на матчі збірних, то ми встигли провести товариську гру з «УФК-Кривбас» U-17. Емоції дуже позитивні, але було дуже складно сьогодні: десь судоми зводили і вже десь сил трішки не вистачало, але кожен молодець, витримав.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- З «Минаєм» завжди важкі матчі, бо це бойова команда. Не зважаючи на те, що вони на останньому місці, там доволі майстерні хлопці, багато хлопців з ФК «Львів». В тому році це доволі хороша команда була. Матч видався бойовий, дуже радий, що нам вдалося забити три м`ячі у другому таймі і вже спокійно дограти матч, але все одно було важко. Емоції неймовірні, це ж 5:1, ще і на виїзді. Вітаю усіх.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru