Станіслав Упілков: Дуже радий за Антона Циганкова та за всю команду в цілому

Станіслав Упілков: Дуже радий за Антона Циганкова та за всю команду в цілому}

Коментарі після матчу 13 туру юнацького ЧУ УПЛ «Полісся» U-19 - «Кривбас» U-19 – 2:2.

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже багато емоцій віддали у сьогоднішньому матчі. Після програшного матчу з «Дніпром-1» U-19 ми хотіли реабілітуватись та їхали сюди тільки за перемогою. Налаштовували хлопців тільки на три очки. Нам не вдалося забити гол у першому таймі. Рішення арбітрів у деяких ситуаціях не буду коментувати, але було дуже сумно на це дивитися.

Епізодично нам вдавалося їх пресингувати, ми не давали супернику розігрувати м`яча біля своїх воріт, вони переважно виносили цей мʼяч. Перший тайм у нас переважно вдався, але, звісно, цей гол, який ми пропустили, надломив трохи команду. Але хочу підтримати нашого молодого гравця, він ще на стадії навчання і ця помилка, яка з ним трапилась, вважаю, що він її більше не повторить. І це не буде впливати на гру всієї команди, але хлопці підтримали його.

Потім футболісти зібрались і грали вже в те, що від них вимагали. Початок другого тайму нам не дуже вдався, адже ми хотіли піти вперед, пресингувати і забити швидкий м`яч, але, натомість, пропустили. Відзначу наступне: Антон Циганков, який пропустив через травму близько восьми місяців, сьогодні вийшов і проявив лідерські якості на полі – забив гол і взяв участь у другому. Дуже за нього радий, хочу привітати його. В цілому хочу всіх своїх хлопців привітати, що проявили такий характер.

Назар Попов, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Антон Циганков класно повернувся на поле, адже він після травми. Забив перший гол. Гра була важка, особливо у першому таймі. Ілля Вдовиченко припустився прикрої помилки, перенервував, напевно, там треба було віддавати пас, але вже так вийшло. Перший тайм вийшов важким, а у другому вже трохи додали - і забили два голи. Після першого настрій вже покращився і хотіли далі забивати. Забили другий – хотіли перемогти, неслись вперед, але не вийшло забити більше.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч для нас дуже складний видався – програвали 0:2, але змогли показати характер. Зіграла заміна з Циганковим, він забив вирішальний гол і взагалі своїми діями допоміг нам переломити хід матчу. Дуже щасливий забити гол, дуже давно не робив цього, ще й видався такий, доволі гарний мʼяч, тому дякую команді, що змогла допомогти мені його забити. Вважаю перший тайм був за нами, просто одна помилка Іллі Вдовиченка, але ми всі його підтримали. Вважаю, що ми були сильніші сьогодні.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru