Станіслав Упілков: Дуже задоволений хлопцями, як вони викладаються на полі

Станіслав Упілков: Дуже задоволений хлопцями, як вони викладаються на полі}

Коментарі після матчу 7 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 – «Верес» U-19 – 1:1. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже емоційною видалась гра. Ми готувались до «Вересу» ретельно, як і до кожного суперника. Знали, що «Верес» дуже сильно починає матч, пресингує і давить на всіх ділянках поля. Вони створили нам кілька мікромоментів, але ми витримали цей тиск і вирівняли гру. Що не вийшло… Десь ми мало грали у позиційний футбол, тому що суперник щільно обороняється і нам потрібно було шукати простір за їх спинами. Десь нам вдавалося створювати такі атаки, але кінцівки яскравої не було.

Ми гарно розпочали другий тайм. Перші хвилини повністю домінували на полі. Тільки ми програвали декілька підборів - одразу пропускали контратаки. Я трохи проаналізував матч на початку, то «Верес» все що створив біля наших воріт, так це епізоди з аутів. На цьому ми теж зациклювались, але хлопцям не вдавалось перекривати ці аути – так і вийшов гол з пенальті. Але такий сумнівний пенальті, з тренерської здавалось, що хлопець просто «пірнув».

Ми вірили, ми створювали моменти і у додатковий час забили гол, за що вдячний своїм хлопцям. Вони вкотре забивають і це тішить, але хочеться грати «на нуль» - менше пропускати. Я дуже задоволений своїми хлопцями, як вони викладаються на полі. У нас команда грає 2006-го, 2007-го і трохи 2004-го року і їм важко грати проти хлопців, які на 2-3 роки старше, але вони справляються. Хлопці показують, що вони мужики і не так просто їх здолати.

Ярослав Дружинін, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Грали проти гарного суперника. У минулому році ми їм програли, тому цього разу були дуже заряджені, хотіли взяти реванш. Гра була затримана через повітряну тривогу, і дякуємо Збройним Силам України за те, що вона минула досить швидко і ми вийшли на матч. Гра була рівною – ми пропустили м’яч з пенальті, але ми все одно хотіли забити і на 95-й хвилині це зробили, зрівнявши рахунок. 

Сергій Конюхов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Коли я виходив на заміну розумів – треба щось змінювати, тому що и грали не зовсім у свій футбол. Треба було додати трішки у динаміці. Я так розумію, що в кінці ми її і дали. Взагалі ми могли забити і два м’ячі, Мулик міг забити, але трішки не вистачило вдачі. Нічия теж непоганий результат. Дуже емоційний матч вийшов, арбітр, вважаю, трішки гру «не зловив» і вона пішла не в те русло.

Готуємось до наступної гри з «Ворсклою». Всім партнерам по команді хочу подякувати за гру, всі молодці, всіх люблю.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru