Станіслав Упілков: Команда билась один за одного та впевнено перемогла

Станіслав Упілков: Команда билась один за одного та впевнено перемогла}

Коментарі після матчу 3 туру юнацького чемпіонату України УПЛ «Кривбас» U-19 – «ЛНЗ» U-19 – 3:0.

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Емоції тільки найкращі, адже є перша перемога в сезоні. Перша домашня гра, перша «на нуль». Дуже відповідально підійшли до матчу. Як я сказав хлопцям у роздягальні, ми готувались не цей тиждень до зустрічі з «ЛНЗ», а останніх два тижні. Були деякі проблеми, які зуміли ліквідувати. Команда налаштувалась як треба, зрозуміла усі наші вимоги та виконала їх.

Здорово увійшли у гру. З першої хвилини тримали гру під контролем та найголовніше: була єдина команда на полі, яка билась за кожен мʼяча, за себе та за партнера, тренерів. Це дуже важливо. Впевнений, у нашої команди все попереду. Але ще потрібен час, ми багато чого ще змінимо в нашій грі у найкращий бік.

Володимир Мулик, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Не могли налаштуватись як треба у попередніх турах. Але сьогодні нарешті все вдалось. Поле «горіло» під нами, усі бились один за одного і результат прийшов. Емоції вирують, але попереду наступні матчі, треба набирати по максимуму очок у кожному турі.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже важка гра, готувались дуже відповідально. Знали, що буде важкий поєдинок. Але ми показали хороший комбінаційний футбол, та заслужено перемогли. Добре, що зуміли, до того ж, зіграти «на нуль».

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru