Станіслав Упілков: Команда демонструє прогрес, і це не може не тішити

Станіслав Упілков: Команда демонструє прогрес, і це не може не тішити}

Коментарі після матчу 6 туру юнацького ЧУ УПЛ «Колос» U-19 - «Кривбас» U-19 – 1:1. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Видалась гарна виїзна гра. Ми проявили бійцівські якості, хлопці змагалися у тактиці один з одним. Я вважав би, що це закономірна нічия, але ми прагнули, дуже прагнули перемоги. У першому таймі я б не сказав, що він видався провальним, але ми трохи програли в тактиці, саме тактично ми неправильно перебудовувались. У нас інсайди не догравали по опорних, ми десь програвали у позиційному футболі.

Але при тому, як «Колос» створив нам моменти, так і ми створили гольові моменти, наприклад, влучили у поперечину. Вважаю, що перший тайм був набагато гірший, ніж другий. У другому внесли корективи і хлопці почули, що ми від них хочемо: одразу почали грати більш сміливо. І я дуже їм вдячний за це. Я дуже їм вдячний за самовіддачу, вже котру гру вони дуже добре викладаються. Якщо брати в цілому, то другий тайм ми виглядали дуже достойно.

Якби не останній момент на останніх хвилинах, я б вважав результат закономірним, але так, як склалося в останні хвилини тайму, то повинні були виривати перемогу. Вдалося в черговому матчі забити, не вдалося тільки зіграти «на нуль». Ми прагнемо цього, ми хочемо кожну гру грати «на нуль» і вже ми четверту гру забиваємо – це приємна тенденція для нашої команди.

Хлопці дуже прогресують, ростуть, у нас дуже якісна молодь, з якою ми будемо будувати наше майбутнє, майбутнє «Кривбасу». Ми створюємо дуже крутий колектив, вони справжня команда, яка стає командою не тільки на футбольному полі, а й і у житті. 

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Думаю, що нам не вистачило фарту, аби перемогти. В кінцівці десь не добігли, там воротар врятував. Я думаю, робили все правильно по-футбольному, але десь не пощастило. Почали не дуже добре, трохи не підлаштувалися під суперника. Вони грають у схему з трьома захисниками, тому нам потрібен був час, щоб зрозуміти як оборонятися з ними і вибігати в контратаки.

Тому трохи важкувато було спочатку, але у перерві на другий тайм отримали корективи та вийшли грати більш активно, створили моменти, що і призвело до першого м’яча. Зараз ми лише будуємо команду і такі матчі показують, що ми можемо битися за результат. Ми рухаємось тільки вперед.

Тимур Бутенко, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Вважаю, більше втратили два очки, тому що могли в кінці перемогти, але ми не засмучуємось, будемо і далі робити все задля перемоги. Старалися, билися, хотіли перемоги. Перший тайм був дуже тяжкий, перебудовувались, намагалися звикнути до «Колосу» U-19. На другий тайм вийшли вже трішки впевненішими. Наступний матч буде з «Вересом» U-19, будемо готуватися вже до нього.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru