Станіслав Упілков: "Кривбас" U-16 прогресує й ми разом із ним

Станіслав Упілков: "Кривбас" U-16 прогресує й ми разом із ним}

Старший тренер криворізького «Кривбасу» U-16 Станіслав Упілков підвів підсумки першої половини сезону. На зимову перерву його підопічні пішли на другій сходинці у своїй группі ДЮФЛУ, маючи чудові шанси на перше місце та вихід у плей-офф.

- «Кривбас» U-16 під вашим керівництвом демонструє чудову гру, команда займає другу сходинку у чемпіонаті. Чи задоволені ви виступом команди? Які плани на другу половину сезону?

- Я задоволений тим, як ми закінчили й відреагували на ряд невдач, які нас переслідували. Було дві поразки поспіль, хлопці після цього налаштувались правильно, зібралися з думками та силами. Ми зустрілися з командою на нейтральній території, цікавився, що трапилося.

Дякувати Богу, потім перемогли двох лідерів: це були ключові моменти й хлопці повірили у себе та свої сили. Як результат – вісім матчів без поразок. У нас залишилося сім турів, багато домашніх матчів, тому завдання вийти до стикових поєдинків, це для хлопців буде новий досвід. Вони всі цього дуже хочуть, й ми, тренери, також.

- Як пройшло знайомство з новим координатором Академії «Кривбас» Хорхе Лопесом?

- Було дві зустрічі, дуже інформативні. Хорхе ділився своїми першими враженнями від Академії та своїми знаннями з нами. Розповів про методологію, яку хоче запровадити у нас. Безсумнівно, тренери отримають новий досвід і це буде новий етап розвитку для кожного, адже ми пізнаємо багато нового для себе.

- Декілька ваших підопічних в одному з матчів чемпіонату U-19 грали за «Кривбас» U-19, а один гравець навіть відзначився голом. Як зараз складається ситуація з зацікавленістю Віталія Віценця футболістами «Кривбасу» U-16 ?

- Віталій Володимирович має великий інтерес до хлопців, регулярно на зв'язку. Він дізнається не тільки про тих гравців, яких залучає до тренувань, але й цікавиться іншими. Вважаю, що це правильно дивитися вглиб резерву, бо через півтора року вони вже можуть бути футболістами його команди.

У нас в кожній лінії є футболісти, які можуть поповнити ряди U-19. Залучали Дениса Запорожченка. До речі, саме він й забив той гол. Це перша ластівка, та й нам удвічі приємніше, що ми виховуємо хлопців для U-19. Наша спільна робота принесе хороший результат для головної команди «Кривбасу».

- Назвіть п'ять фактів про Академію «Кривбас».

- Розвиток, колектив який тут є, якісні умови для для занять футболістів та тренерів, найкращий штаб керівників. Загалом це виливається у великий прогрес хлопців, ми прогресуємо також із ними.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru