Станіслав Упілков: Ми розраховували на перемогу, але підвела концентрація

Станіслав Упілков: Ми розраховували на перемогу, але підвела концентрація}

Коментарі після матчу 16 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Олександрія» U-19 – 1:2. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Дуже емоційним видався матч, хороша гра від обох команд. Грали на перемогу, тому що це був наче екзамен для нас, адже три місяці тому зустрічались з цим суперником у першому колі та програли з неприємни рахунком. Хотіли реабілітуватися і вдома перемогти, але сталося, як сталося.

Штрафний, концентрації не вистачило, пропустили м`яч. Наче і забили ми першими та гарно грали, накривали «Олександрію», але пропустили зі штрафного. Ми працюємо над цими стандартами, але є десь невпевнена гра голкіпера… Але він ще навчається, йому ще працювати та працювати. У перерві була задача перед командою не пропустити, знайти шанс і забити гол. Ми розраховували на перемогу, але підвела концентрація. Треба, звісно, дивитися повтор, але там того штрафного і близько не було перед цим.

Якщо порівнювати два матчі з «Олександрією» виїзний і домашній – це два різні поєдинки, адже і ми іншими вже стали. Ми вже знали як готуватися до суперника, знали їх слабкі і сильні сторони. Але не вийшло перемогти. Але, я вважаю, що наша команда дуже додала, якщо порівнювати із минулим матчем. У них все попереду, вони прогресують і це мене як тренера тішить.

Треба просто трохи концентрації при стандартах, грі один в один та при обороні. Хлопцям треба трохи повірити в себе, повірити в те, що вони можуть грати на цьому рівні із суперниками, які вище у турнірній таблиці. Треба просто вірити в себе і все.

Володимир Вілівальд, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч видався дуже важким. Ми грали у більшості з середини першого тайму. Так, ми забили першими з пенальті. На мою думку, він був «чистим». Але, на жаль, як завжди пропускаємо зі стандарту: що «Динамо», що зараз. Над цим треба працювати.

Ми не стоїмо на одному місці, працюємо кожного дня. «Олександрія» хотіла більше перемогти, на мою думку, і вони робили все для цього. А ми забили один м`яч і зупинились чомусь, ми повинні були взяти під контроль гру і грати на наших умовах. Я не можу зрозуміти, як ми віддали цю гру.

Якщо порівнювати цю гру і гру з першого кола, то на той час ми були не в найкращій формі, адже у нас тільки з`явився новий тренер, ми були не зіграні так, як хотілось ще. Тобто ми були не готові до тієї гри. Ми ж наразі додали, але поступились. Сьогодні у нас було менше прагнення до перемоги, ніж у суперника.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru