Станіслав Упілков: Наша команда заслуговувала на залікові бали

Станіслав Упілков: Наша команда заслуговувала на залікові бали}

Коментарі після матчу 14 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Динамо» U-19 – 2:3. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Не вдалося перемогти і здобути залікові бали. Вважаю, дійсно наша команда на це заслуговувала. Прикро програвати цей матч. Завадила повітряна тривога, яка протримала нас в роздягальні 3,5 годин. Я бачив, що у моїх хлопців «горіли» очі і вони змушували «Динамо» грати просто у вертикальний футбол, звичайним виносом м`яча.

Все, що ми планували вийшло, адже для нас не було сюрпризом те, як грало «Динамо». Зіграли два однакових тайми. На початку обох відчували тиск «Динамо». Ми розуміли, що так і буде, просили хлопців витримати цей стартовий тиск. Потім ми почали грати у в свій футбол, виходили через передачу, створювали атаки.

Думаю така довготривала повітряна тривога вплинула на результат матчу, хоча умови були однакові для всіх. Тут вже така індивідуальна робота – налаштувати хлопців на другий тайм. Хоча я, наприклад, не розумію, як можна просидіти 3,5 години, а нам рефері дає 10 хвилин на розминку. Хлопці вже повністю «охолонули» і треба було повноцінно проводити розминку. 10 хвилин це мало, ми повинні берегти хлопців від травм.

Сергій Конюхов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Матч був безумовно тяжкий, але всі хлопці старалися. І те, як ми зібралися у другому таймі після тривоги – це похвально. Мені скинули м`яча, і я злету зловив його – вийшло прямо у дев`ятку. Ми, звісно, могли забити і більше голів, мали купу моментів для цього, як і суперник. Вважаю, що гра була досить рівною.

Гадаю, що на результат матчу вплинула довготривала повітряна тривога, адже вона була більше трьох годин. І те, який настрій був у нас після першого тайму – досить бойовий. Не можу сказати, що потім ми вийшли не заряджені на бій, але трохи тривога все-таки вплинула. Адже треба було з перших хвилин другого тайму включитися, а ми це зробили тільки в середині.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru