Станіслав Упілков: Обидві команди могли перемогти

Станіслав Упілков: Обидві команди могли перемогти}

Коментарі після матчу 9 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 – «Рух» U-19 – 2:2. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була дуже напруженою і складною, але ми розуміємо, що грали проти чемпіона України, команди, яка є учасником Ліги Чемпіонів. Додаткового настрою не потребувалось, хлопці з кожною грою ростуть, у них з’являється характер, ви самі бачите, що ми мало в чому поступились «Руху». Переконаний, що перемоги прийдуть, це вже четверта нічия, але вже хочеться перемагати і хлопці на це налаштовуються.

Все, що ми готували і бачили, що нам «Рух» запропонував, ми це і очікували. Тому не давали багато простору, зробили дефіцит на флангах і, я вважаю, що це була запорука успіху цього матчу. Так, ми зрівняли, але у нас були теж загальні можливості для взяття воріт. Могли перемогти як «Рух», так і ми, тому, вважаю, що команда на правильному шляху, в них все ще попереду.

Всі голи складаються з помилок, винна вся команда. У нас так і є – ми одна команда і якщо пропускає, то пропускає вся команда. Треба бути трішки сконцентрованими при таких моментах, як першому м’ячі, там можна було і закрити, і заблокувати лінію удару. Хочу підтримати нашого голкіпера, він у нас молодець, був трохи не його день, але ми всім штабом і всією командою в нього віримо, він у нас дуже кваліфікований воротар.

Що стосується другого голу, ми попали в момент, коли «Рух» перехопив ініціативу. І ми тоді змінили Конюхована на Євчева. Дмитро трохи не зрозумів як перебудовуватись на полі. Там все-таки потрібно було перекривати цей удар і витискувати їх подалі від штрафної, але вони молодці. На розборі гри суперника ми бачили, що їх воротар не є непробивним і він пропускав гол від «ЛНЗ», треба було просто вбігати і хлопці наші скористалися цим моментом. Ну, і другий гол – це за рахунок комбінаційного футболу, за рахунок того, що ми розкрили фланг і увійшли в штрафну.

У Кілєвого був у першому таймі момент схожий на цей, але він пробив у воротаря, а у другому, ми в перерві, коли була тривога, попросили, якщо буде наступний такий момент підіймати м’яч і бити. Ну те, що він і зробив. На даний момент звісно зрівнятись з чемпіоном, здобути один заліковий бал на останніх хвилинах – це дуже приємно, хлопці радіють, але повторюсь хочеться перемагати. У команди з’являється характер і відчуття того, що вони команда, вони б’ються один за одного.

Арсеній Кілєвий, нападник ФК «Кривбас» U-19:

- Ви бачили, що був справжній бій, з такими командами як «Рух» інакше не буває. Приємно забити дебютний гол в цьому чемпіонаті. Дуже радий, неперевершені емоції. Тимур Бутенко вийшов на заміну, він дуже гарно допоміг, я вбіг у штрафний майданчик і він покатив лівою ногою - пробивав у ближній кут.

Ми трошки невдало почали, трохи не розібралися, але потім отримали деякі підказки і почали правильно вже зустрічати їх, грати один в один і почались дуже небезпечні моменти. Грали доволі впевнено, і у другому таймі після тривоги вийшли також непогано, нав’язували боротьбу. Доволі прикро, що це четверта нічия поспіль, але це лідер чемпіонату і такі очки здобуваються дуже тяжко і емоції більш позитивні, ніж негативні. В подальших матчах будемо намагатись перемагати і йти тільки вперед. Все можливо, рухаємось далі.

Роберт Газазян, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Важкою спочатку була гра, але ми її контролювали. Було багато моментів, щоправда, ми їх не реалізували у першому таймі, але нічого. «Рух» забив, я вважаю, що він не мав бути цей гол, тому що ми контролювали гру повністю, в них було два0три моменти максимум. Один удар – один гол, в другому таймі також.

Емоції дуже хороші, дуже круто, що котрий матч забиваємо на останніх хвилинах, емоції зашкалюють. Перший тайм, можна сказати, десь може і програвали в чомусь, але все рівно було багато моментів, тож контролювали гру. У другому таймі перші хвилини трошки «підсіли», а коли нам знов забили, то вже включились всі і зрівняли рахунок.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru