Станіслав Упілков: Попереду багато праці. Хочемо створити сильний колектив

Станіслав Упілков: Попереду багато праці. Хочемо створити сильний колектив}

Коментарі після матчу 2 тура юнацького чемпіонату України УПЛ «Зоря» U-19 - «Кривбас» U-19 - 3:0.

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Чого не вистачило? Забити не вдалось. Напрацьовували комбінації, які сьогодні проходили, планували форсувати фланги. Знали, що суперник «широко» грає та залишає за спинами багато вільного простору. Хотіли його розкривати і це нам вдавалось. Було багато перспективних флангових атак, але десь хлопці не добігли, десь інші причини.

Був гарний момент у Кілєвого, а перед цим епізод з Муликом, коли арбітр повинен був призначати пенальті, але не дав. Тренерський штаб повністю задоволений першим таймом. Тримали хороший темп. У нас наразі молода команда, але, ні в якому разі, це не виправдання. Намагались грати дисципліновано в обороні та використовувати швидкість крайніх вінгерів. Місцями це проходило.

Але маємо якийсь синдром додаткового часу. Другий матч поспіль в кінці тайму не вистачає хлопцям концентрації. Хочеться до них достукатись. Поки не розуміємо, у чому причина, будемо розбиратись. Треба бути більш уважнішими на стандартних положеннях. Попереду багато праці. Хочемо створити сильний дружній колектив. І бачимо, що це виходить. Треба час.

Сергій Конюхов, півзахисник ФК «Кривбас» U-19:

- Відзначу перший тайм: робили усе, як просив тренер. Але знову власноруч привезли собі проблеми, пропустили прості голи. У перерві тренер просив грати до кінця не опускати голови. На жаль, це не вийшло. Напрацювання є, будемо вдосконалюватись з кожним днем, і перемоги обовʼязково придуть.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru