Станіслав Упілков: Сподіваюсь, цей матч для нас буде уроком на майбутнє

Станіслав Упілков: Сподіваюсь, цей матч для нас буде уроком на майбутнє}

Коментарі після матчу 12 туру юнацького ЧУ УПЛ «Кривбас» U-19 - «Дніпро-1» U-19  – 0:2. 

Станіслав Упілков, старший тренер ФК «Кривбас» U-19:

- Гра була складною, ми до такої і готувалися. Хотіли протидіяти супернику, не хотіли сидіти повністю в обороні, а трохи піднятися і грати один в один, накривати «Дніпро-1». Але у хлопців мало, що виходило сьогодні. В принципі, один-два моменти у нас були за гру і все. А так «Дніпро-1» мої привітання з перемогою, тому що вони дійсно заслужено переграли нас практично у всіх аспектах гри.

Практичного нічого не вдалося, окрім того. Що дебютував молодий наш кіпер, я б його виділив (Ігор Омельченко), тому що він допоміг команді в обороні. Те, що не вийшло - це пресинг, перебудування в центрі: завжди залишали одного гравця, через якого вони виходили і розігрували свої початки атак. Ми також мали декілька непоганих моментів, які створили в кінці першого тайму.

Команда дуже розчарована, адже до цього десь був результат, але не було якості. Ми ж навіть, коли грали з  «Шахтарем» вдома, було видно, що хлопці були заряджені, хоча й грали вдесятьох. Але ось саме ця гра тоді, вона мені дуже не сподобалась. Це, напевно, також і моя провина, що не зміг до команди на тижневому циклі достукатись, відчував це, що саме так воно і буде. Будемо працювати, таке буває, це хлопці, це юнаки, в них бувають спади і нестабільність, і, я рахую, що це нормально, адже треба рухатись, працювати далі.

Якщо ми так будемо грати наступні матчі, то тоді вже будемо казати, що є криза в команді. Але я сподіваюсь на те, що хлопці зберуться і це буде для них уроком й вони будуть далі продовжувати працювати. Дмитро Погорілий травмувався на тренуванні за три дні до матчу, у нього розрив меніску, буде операція. І строк відновлення десь півтора місяці, тому бажаємо йому скорішого одужання, адже він у нас також один з лідерів на полі.

Кирило Крамаренко, захисник ФК «Кривбас» U-19:

- Настрій не дуже хороший, адже була непогана серія із семи матчів без поразок. З приводу голів, мені здається, бувають такі матчі, коли просто не наш день. Суперник дуже хорошого рівня, з ним тяжко грати. І тому сезоні було таке, і в цьому. Наступного туру з «Поліссям» будемо грати в Житомирі, там теж дуже непогана команда, сильна. Будемо плідно готуватися. Тим паче після цієї поразки, і сподіватись, що реабілітуємось.

Ігор Омельченко, воротар ФК «Кривбас» U-19:

- Сьогодні вдалось дебютувати. Вважаю, що не найкращим способом, адже команда програла з рахунком 0:2. Десь виходили гарні моменти. Хочу сказати велике дякую всьому тренерському штабу, що довірили мені місце в основному складі та велике дякую хлопцям за гру. Вважаю, що десь нам можливо не вистачило характеру та реалізації. «Дніпро-1» - дуже сильна команда, вони в таблиці перед поєдинком були на четвертому місці.

Перший гол, останні 15 хвилин першого тайму – стандарт, були в нас на початку чемпіонату з ними проблеми, десь втратили концентрацію – суперник випередив нашого гравця, вдарив і влучив у дальній кут воріт. Другий гол – подача. Я вже збирався грати на виході, але десь не пощастило і нашому гравцю Іллі Вдовиченку мʼяч влучив у руку. Пенальті – 0:2.

Пресслужба ФК «Кривбас» Кривий Ріг

Теги

Зроблено в Oranges Guru